Test

Buuh

Åååh har fått ont i halsen o känner mej hängig. SJukt trååkigt, nu när man har lov å allt =(  måste varit den lite kyliga klädsen sedan studentfirandet. Men men hoppas på bättring snart.

Torsdagen

Igåår blev det en låång dag, 20 timmars.

Fick gå upp 4.50, ser mycket tidigare ut än typ 5.10 fast det inte skiljer sej så mycket. Började jobba på Biltema 6. När man väl kommit upp så är man pigg som en ärta, eller igentligen trött och flummig mest.
Efter tolv när jag slutat jobbet mötte jag upp Selma på centralen och vi drog mot lund för shopping. Jag har shoppat skit mycket senaste veckan känns det som, och det blev ännu mera i Lund :) Like it!
Och klockan nio var det dags för bio Änglar o Demoner, som var grymt bra. Jojjomen, så va de.

Kommer btw sakna lilla Temlan som åker till Bosnien på Lördag o stannar flera veckor <3 Vi kommer ha mycket o prata om när vi ses igen :D

Todelo

Vad gör man av resten av sommarlovets regniga o trista dagar när man sett slut på gossip girl, The HIlls o alla bra serier?!

Imorgon blir det iallafall staden igen. Det ska letas och förhoppningsvis hittas en studentpresent! Fest på fredag asså ;)

Skatteåterbäring?

Har en konstig inbetalning på mitt konto. Står bara sk och sen mitt personnummer. Kan de vara skatten man ska få tillbaka? kan inte komma på nått annat :S Woho men jag blir glad av 4000 in :D

:D

Fick ett samtal när jag var på MAxi idag från Assist där jag är anställd till Biltema. De hade ett nytt uppdrag på Axfood grossisten, så nu ska jag på presentation där imorgon Wie. Kanske slipper en rastlös sommar :D

Nej nu Duschen!

Sommertime

Wooow. Jag är tillbaka från det döda! :P Nejmen vatt så jobbit o mkt senaste så har inte kännt för o blogga. Bloggpaus ni vet ;) Haaha  Men nu när man fått lov så känns det ganska rastlöst, så varför inte börja blogga igen ^^


I lördes blev de en lite runda till stugan Åhus :) ÅÅh fan vilka sommrar man haft där. Skön känsla när man kommer in i stugan, en speciell doft!

Vattnet såg riktigt skönt ut denna dag. Var sugen o hoppa i var varmt o soligt i luften iallafall :)



RSS 2.0
Test