Test

Twiligth


Nu såg jag äntligen den. O herregud såå bra! Önskar jag hade sett den på bio för det blir så mkt mer då.
Det gör fan ont i hjärtat, den kärleken ååh ge mej! Väntar på uppföljaren på film och boken å läsa.

Fångst


Detta var vad jag fick med mej hem efter Malmö trippen. Inget spc alls utan lite standard grejer man behöver :)

Ska testa underlacket nu och sen köra på med det svarta nagelacket, får se om man slipper missfärgning och om det håller längre. Speciellt när man har rött nagellack så missfärgas naglerna får prova de senare, saknar de svarta naglerna nu ;)  Vilken bra Lördagssyssla ^^

Jeansjackan, to buy or not?


Nu har jag funderat hela mogonen eller förmiddagen heter de, om man ska köpa denna!? Behöver någon som säger, Ja klart du ska köpa den, den är skit snygg du kommer ha jätte stor användning för den, du har ju ingen ljus och kort jeansjacka!! Buy it! Men jag har inte det stödet. Så what to do what to do.

Shoes we love em



Dessa super fina skor hittade jag på Zara i Malmö i Fredes. De va ganska hööga och klacken o platån var plastig, knarrade när man gick. Blev lite kär men näär hade man kunnat använda dem? nej hade inte pallat ont ont hade de gjort efter bara en timme. Dock hade man kunnat köpt dem som prydnad ^^ O ja fötter de e kanske inte så mysigt därför e jag lite mot öppen tå men fötter är fötter alla har dem, e de någonsin snygga?

:(

Jag vet inte vad det är med mej idag, men jag har nog hamnat i någon vinter depression. Idag har bara allt kännts trååkigt :/ Inte bättre blir det utav en hemmakväll. Plus e man trött oxå. Nej ingen bra dag alls idag! Men men ska se om jag får tag i någon bra film, kanske Twilight som kan höja stämningen ikväll :) 

En tur till Malmö

Det bar ju av till Malmö idag :) Vilket inte började så jätte bra, världens shoppingotur. Nej de va inte mycket utbud. Alla affärer borde slänga ut allt gammalt och ta bort alla rea plagg, och in me nytt vårmode :D Då hade jag blitt glad och shoppat loss o de hade tjänat mer ;) hihihi Men trots allt hittade jag litegrann. Två linnen från Gina, Strumbyxor, leggings med dragkedja och svart nagellack och underlack. De va de = ingen bra shopping dag! Man fick nästan tvinga sej själv o köpa något. Hade dock planerat att köpa ett par superfina skor inne på Nilson men tyvär hann vi inte inom eftersom vi skulle med tåget så jag hoppas de finns i stan här oxå. Får väl gå en runda imon.

Och imorgon är det fredag! HAPPY.

Marknadsundersökning

Skola har denna dagen gått till. 9.00 - 12.00 hade vi föreläsning. Lika trååkigt som vanligt och förrvirrande. Sen skulle vi börja fixa våran marknadsundersökning som handlar om mobiloperatörer. JAg klara fan inte av o gå runt på stan och intevjua folk. Känndes så fel xD men jag måste typ fråga 30 pers, hur fan ska de gå till.. 5 avklarade haha ^^


Tisdag

Idag har jag verkligen varit slapp till en början iallafall. Låg nog i sängen fram till 15.00 om inte längre och va på datan o kolla tv. Inte äns taklampan hade jag tänt. Men sen tänkte jag att nu får man vakna! Så då gick jag upp och börja städa ^^ Ja städa känns som jag städar ganska mycket men ändå är de aldrig rent tycker jag.
Lite senare kom Billy och hälsa på. Blev såklart handbollsmatchen som vi titta på. Vad är de med killar och sport? I dont get it :P Men de va trevlich. Och nu har jag nyss tryckt i mej en sissådär fem blodapelsiner, kan de va bra? För maggen. De ser förresten ganska läskiga ut, vissa var rejält "blodiga" alltså mycket rödare än de på bilden.
  

Träning ger färdighet

Ojojoj sicken träningsvääärk jag har! Går ju knappt o röra sej. Men de bevisar ju att jag tränade bra igår ;) och även kanske glömde stretcha ^^

Såhär ser jag ut nu!

Tåg o hotell

Ojojoj de är inte lätt o åka någonstans när man är fyra personer! Har suttit till nu och försökt fixat biljetter och hotell. Tillslut fick jag iallafall tågbiljetterna fixade. Mycket om och men. Personnummer, namn och hur man skulle betala och hämta ut biljetterna o allt som skulle fixas. Det var ganska tärande faktiskt. Så nu är jag sjukt trött. Så Hotell får fixas imorgon. Hittade ett billigt hotell men rummen hade tydligen inga föndter vilket låter weird. Tillochmed fängelsecellar har fönster nuförtiden. Får väl se vad de andra har för åsikter. Gonatt gonatt nu ska jag nanna ^^

En ganska vanlig dag..

Som bestått utav skola och gymmet. Skolan e döden nu jag e sååå trött. GYmmet va härlich körde mycket kondition måste verkligen få upp konditionen min :)
Nu e jag hemma och sitter på msn och snackar me tre lady's. De e ganska crazy man hinner kanppt läsa :D Men kul. Vi skulle boka en Stockholmsresa. Men kom inte så långt ^^ Tåg o hotell måste fixas :) I april verkar det bli, men nu får vi nog ta tag i saken, vilket nog kommer få bli jag ;P LAteer!

Vintertorr


Detta är min räddare i nöden. När man duschar går ju de naturliga fetterna av och jag blir rent ut sagt skiiit torr speciellt nu på vintern. Min hud tål inte vatten. Så jag tar denna baby oljan och smörjer in i duschen så blir man mjuk :)

Städa och rensa

Jag känner mej ganska duktig nu. Har vatt och städat borta på firman och efter det kom jag hem och bestämde mej för att hjälpa mamma rensa ut hennes garderob. Städa gick för en gångs skull smort. Men när vi kommer till min mammas garderob blev det svårt. Min mamma är en riktigt sån jag-kan-inte-slänga-det-kan-man-ha-till-blablabla-vi-kan-ge-bort-det människa. Hon får inte in att folk själva har för mycket och de vill absolut inte ha mera skit. Speciellt inte när de är gingantiska t-shirtar som man hade förr med massa konstiga tryck. Om jag hade bestämt hade nog mer än halva garderoben åkt till Afrika på direkten. Det stora problemet är att hon inte äns kan skicka iväg det som jag har rensat ur min garderob äns, nej de har nog legat i en påse över ett år nu. Roligaste när vi städa var att jag såg att hon tog med sej något och gikc ut ur rummet så jag smög efter henne och såg att hon hade stoppat ner ett antal tröjor i en påse i ett annat rum som hon skulle då spara, Hahah men jag kom på henne! Trots det så åkte ändå en hel del ner i en påse som ska lämnas och åka till dom som behöver, ska försöka få henne och köra ut det så snart som möjligt, vill ha bort det.  

Nej nu ska jag äta kvällsmat och dricka lite te :)


Såhär skulle de se ut, organiserat!

Söndag

Har suttit och pillat på mitt cv idag. Skrivit dit och tatt bort lite. Känns som det ändå ser bra ut problemet är väl det personliga brevet man sen ska skriva. Usch ja. Sen kommer problemet vart man ska söka? Det är ju knappt några företag som själv lägger upp ansökningar. Jag kan tänka mej de flesta jobb, jag älskar o jobba va de än är oftast. Men ja jordgubbsplockning och sånna det hade jag aldrig pallat, det går bort.

Ifall man nu inte får något sommarjobb vilket kanske är ganska troligt så får man väl kanske ta det jädra körkortet för en gång skull. Om de nu kommer hända aah blir så trött vill ju ha de men har alltid nån bortförklaring för att slippa övningsköra. Tråkigt tråkigt.

Städning borta på firman väntar och kanske en runda till gymmet :)

The Hills Lauren and the wardrobe of my dreams

Har tittat på några avsnitt av The Hills. Lauren Conrad har fan garderoben av mina drömmar!! Finns de en mindre bra outfit hon haft? Nej hon ser alltid bra ut. Hade man haft den garderoben hon har hade man vatt sjukt lycklig. Synd bara man inte har hennes plånbok, då jävlar ^^


Om man ska snacka om serien The Hills, så kan man ju bara fråga sej varför Heidi fortfarande är tillsammans med Spencer?! Asså har han gjort henne något bra? De är nått som inte är rätt med den människan! Ahjaa det går att älta hur länge som helst.

Step up to the streets


Tänkte ge en liten recension på denna film. Step Up 2 The Streets.
Rejält schyssta dans scener, men dock inte alls lika bra som etta. Det var inte riktigt en handling i denna som den första. Kanske för jag gillar lite kääärlek som de fanns mer av i ettan ;P Men han e riktigt snygg han som hon huvudrollsinnehavaren fångar, njam!  Denna regn/dans/scenen är grym!! :D

Change of plans

Det blev ändrade planer ikväll. Har vatt hos Johanna och kollat filmer och käkat massa chips o godis :P Missade då oxå Lets Dance tyvärr :/ Men reprisen kommer väl på Söndag. Hörde att Bella åkte ur. Tråkigt jue vem ska man nu titta på? Kan tänka mej att hon e sjukt besviken hon tkt ju de va skit kul. Men men nu hade jag tänkt sätta på Step up 2 The Streets och sen sova :D

Fredagkväll


Detta gäller för mej ikväll. Det ska bli en hemmakväll framför tv:n. Har missat de första programmen, inte vatt hemma på fredagkvällarna, men har kollat lite på repriserna. Men nu ska jag se de live :) Och kolla lite nogrannare och bedöma dom lite så man ser vilka som är bra och mindre bra :P  


Fredag - Helg

Ååååh nu är det helg och det är så sjuuuuuukt skööönt! :D Im Happy. Blir nog slappe helg.

Idag var de först räkneövning som jag inte fatta hälften på. Man märker när man missar en föreläsning. Inte alls bra. men men. Sen bleev det en lite kort runda på stan, inom H&M såklart. Varför blir det alltid där man går in?! Det är nog lättast o bara springa in där. slutade sen på McDonalds med varsin paj :) Jag önskar  en god helg nu till alla!!

Och by the way blir det inte Malmö föräns på Torsdag =( Buuhu dumma Arsida hade bokat in intervju och körlektion då ;) Meen de är ju bara två dagar efter så bli av blir det  :D 

Guten nacht

Fick nyss tag i avsnitt 16 av Gossip Girl, så nu ska de tittas på, sen är det dags att sova. Det är så sjukt spännande nu efter varje avsnitt, kan inte vänta! Den serie har bara blivit bättre o bättre. Så bra som de kan bli?! :)

Shop til U drop :)

Idaag har jag inte gjort ett dugg! Så det finns absolut inget att skriva helt dött i min hjärna.

Men jag tänkte tråna lite efter Tisdag nästa vecka då jag och Rwan, Arsida och Selma ska dra till Malmö och shop! Då har csn bidraget kommit ;)
Jag har insett att jag har ett farligt intresse av shopping. Jag blev helt exalterad då jag hittar nått, freaky! Kan ju inte va bra. Men på tisdag då ska de shoppas jag vägra komma hem utan något :P även om de säkert kommer bli så bara för man sagt motsatsen. Ser fram emot Zara o gina tricot såklart, har nog aldrig gått ur den affären utan något ^^ Dåligt att inte dessa finns, åtminstone Gina, i Kristianstad. Skor skor och åter skor ska jag titta massor på!!


Gonatt

Imorgon ringer klockan 6.00. Uhh! Vi börjar åtta för ovanlighetens skull. Beror på att vi är så många att vi alltid måste va i aulan och den e upptagen lite då och då. Ahja man ska inte klaga. Förr hade man ju dagar som va från 8.00 - 16.00 när man gick i högstadiet och de första åren på gymnasiet. Nu går jag ju bara tre timmars pass 2-4 gånger i veckan! Passar mej perfekt, lat som jag är :D

Onsdag

Idag har mann vatt i skolan från 9.30 till 16.00. Super kul ^^ Nej men kom till skolan för att med min grupp påbörja en marknadsundersökning vi ska göra i statistik 2 kursen. Men ja vi kom ju inte jätte långt. Men mobiloperatörer ska de handla om antagligen. Inget bättre förslag träffade vår hjärna i förmiddes. Sen var det föreläsning 13.00. Man kan ju säga att statistik börjar bli lite dryyygt.
Plus har jag haft värsta tur då min vän Billy har gått ekonomi tidigare och jag har kunnat låna hans gammla böcker, men nu har dom tatt slut. Och jag hittar inte boken på bibblan den är utlånat tills den 7:e. Vet ej om jag ska vänta, och kanske sumpa tid för läsning, och läsa massa sista veckan som jag iochförsej alltid gör xD Eller köpa boken går för nått på 300 kr!? Jag fattar fan inte hur studenter (som inte bor hemme) klarar sej. Hyra, mat och allt det där, plus ska man vid varje ny kurs köpa kurslitteratur för många hundra kronor ibland upp till 1000 spänn!!? Sinnessjukt.

Sen har man tränat oxå ikväll, spinning :D

Clothes


Min lilla sköna beställning från H&M igårkväll :) Ganska nöjd, kanske lägger till något. Som en bikini till som va fin och ett par espadrillos ;D Blev sjukt glad när jag hitta den fina mörkblå/lila klänningen på rean, hade letat efter den innan när den kom, men den tog snappt slut iallafall försvann den och aldrig finns de i rätt storlek men nu jävlar, på rean o allt!  

H&M

Tur jag väntade med att beställa från H&M. idag slank nämligen 10 % ner i postlåda. Så nu ska det verkligen handlas! Bikini ska de bli åtminstånde. Visst 10 % ger inte jätte mkt men lite och jag skulle ju ändå beställa. Nu ska jag in på H&M:s hemsida direkt :D Sommar/Vår känslor när man köper kläder nu. Mys! Detta gjorde nästan min dag. Har haft tråååk!


Tisdag

Ledig dag idag. Och jag har inte gjort så mkt! Sitter o kollar igenom avsnitt av The City på mtv.com. Jag är nog den sista som uppmärksammar denna serie men nu tänkte jag de va dags. Riktigt skön stil alla har i den serien! Tänk om man gick i mega höga klackar varje dag, säger bara aj! stackars fötter. Men snygg är det ju.
Får se vad dagen leder. Blir nog städning åtminstone. Lever bland en massa dammråttor!! De är fint sällskap iallfall ^^ Men damsugaren får nog ta hand om dom till mej.


Whitney!

Måndag

Ledig dag idag. Spenderat den pretty much i stan hos min mormor. Ganska dött o tråkigt. Blev att kollar på gosspi girl avsnitt och även step up filmen. Shit shit, de är spännande nu i gossip girl såg avsnitt 13. Måste se nästa avsnitt så snart som möjligt! Alltid efter man sett Step Up filmen och andra dansfilmer blir man så sjukt sugen på å dansa! Hade önskat att de fanns något bra ställe här man kunde träna dans. För fy fan man blir glad av de. Det hjälper inte heller att den manlige huvudrollsinnehavaren är fete snygg :D

Imorgon är man ledig oxå. Sen börjar den nya kursen på onsdag. Mera statistik väntar, Statistik II nämligen hahah så glad jag blev det som va så kul (ironi). Nej man ska inte klaga allt är intressant o lära, sålänge man förstår det. Kunskap är aldrig fel att ha :D 


Söndagkväll

Ikväll blir de mys framför tv:n. Kanal tre visar united 93 klockan 21.00, har sett den tidigare och har för mej den är bra så de blir att titta igen på den och fräsha upp minnet. Inte bara bra film intressant oxå de här med World Trade Center.


Har suttit och gjort en önskelista på H&M:s hemsida nu. Den blev ganska lång ^^ Nån som vet om de kommer clubdag snart?! (A) Så man får fina priser.

 

Katten vid namn Kirre


Så här slapp är min älskling idag <3 Lika så jag. Men jag ska inom kort ta mej till gymmet, så lite träning blir det.


Kattpäls åååh det är så otroligt mysigt. O de små söta mjuka öronen :D 

Sushi

Jaa de blev sushi igår, egen gjord! Och vad ska man säga om det, annorlunda får ordet bli. Det var inte äckligt men kanske inget man kommer göra igen, men visst går det att äta. Jag brukar inte vara så kräsen äter det mesta, de går ner :P Så om man bjuds på de smakar jag gärna - är ju nya erfarenheter ^^ Wasabin var dock STARK gick upp i näsa uuuh. Den ska man nog va mkt sparsam med. Blev ingen utgång uuh Kristinstad börjar bli tråkigt, ända ok här är fan class! Det är dött me folk oxå.



Idag e de slappe dag, helg ju :) Umgås me Johanna nue!

Trevlig kväll

De blir sushi kväll borta på österäng!! Vegan sushi dock hum de kan ju inte va sushi om man inte har fisk me?!  Får se om man drar ut senare, är ganska trött på utbudet här i Kristianstad. Men ha en jätte trevlig Fredagskväll!! :D

Fredag

Då var tentan avklarad. Alla fall för nu man vet ju aldrig om det blir omtenta men när vi gämförde efter så kändes det som man ändå får godkänt iallafall :) Om man gämför med Rawn så vet man vad som är rätt hihi ;) Hon är bäst!
Efter de bestämde vi jag, Selma, Rwan o Arsida att "fira" lite om man kan säga så. Så vi gick ut och åt :) Mycket gott satt där ett bra tag och sanckade massor :) Tills vid bestämmde oss för att ta en runda på stan. Skor såklart skulle det kollas. Tjejor o skor ^^ Är så himla trött på den där rean. Alla affärer slänger bara fram allt skit huller om buller. Nej nu kan de skippa den och komma in med nytt o fräsht. Våraktigt för jag längtar så tills de blir varmare klimat! Idag var det sjukt kyligt ute.

Dilemmat nu är vad som händer ikväll finns två alternativ + hemmakväll. Får se får se måste fundera lite.


GONATT

Då är det dags för sängen! Tentan är imorgon bitti klockan nio. Så ska väl försöka få i mig en bra frukost så man klarar sej får sitta tills 14.00! Om de nu behövs. Tänkte ta en runda på stan efter, hoppas jag kan hitta något och belöna mej med ;P

Konst?


Mycket kreativ får man väl säga ^^  Talang!

??^^

Jag satt nyss med mamma och hade mormor på högtalat telefon. Vi kom in på ämnet gaser-. Mkt märkligt :P

Men jag kallar det fisar, Mormor säger släppa sig och mamma säger pruttar. Mamma tyckte släppa sig lät äckligt mormor tyckte fisa lät illa och jag tycker pruttar låter helt weird. Verkligen tre generationer med tre olika synpunkter! Som ett kjedje system. Finns nog inget bra ord för "det", är samma med tjejors nedre region. Så vad ska man kalla de?! Kommer nog aldrig finnas ett fint ord för dessa "saker".

Popcorn till lunch

När jag sitter och pluggar blir jag alltid sugen på nått, kanske är rastlösheten som talar. Så jag poppade lite popcorn som jag nu sitter o smaskar på :)

Det är ganska okoncentrerat när jag sitter och plugggar. Tv:n står på som sällskap ^^ haha och datorn står på brevid. För detmesta nått ätbart som stör. Så de händer att en stund sitter man och tittar på tv:n, andra räknar man lite och tredje stunden tittar man lite på datan. Men jag hoppas det går in ändå!! :) Jag har haft tur med de senaste tentorna, även om jag inte pluggat så mycket har jag klarat dom. Pluggar väl antagligen på rätt saker, även om man inte vet vilka de är ;)


God Morgon

Jag har nyss gjort frukost på sängen till mej själv :) Älskar sånna här morgonar. Ingen bråska att stiga upp, man kan ligga kvar sätta på tv:n o mysa. Ända tills man blir lite hungrig och går upp och gör frukost och går ner o lägger sej igen o äter i sängen. Aa de är mys! Jag gjorde en riktig frukost idag, lite sen kanske så lunchen får oxå bli sen.
Det är tenta imorgon, så det blir plugg dag idag. Ska bli skönt klockan 14.00 imorgon då man har de klart.


En sådan här inbjudande säng hade jag velat ha. Och dubbel så man kan bre ut sej :P

Hola!

Nu ska tjejerna i Top Model få makeovers. det är typ de bästa i programmet! :D

Satt innan och försökte plugga lite. Men jag blir lätt rastlös när jag gör de så fick för mej att jag skulle leka med ljuset lite. Så jag tog de o lekte lite sådär, sen när jag va färdig med det o skulle sätta tillbaka ljuset hade det runnit en massa stearin på mina anteckningar, det var oxå i boken jag lånat på bibblan xD Så säämst jag är! Men fick bort det sen.


140109

Idag blev man tvungen att gå upp tidigt. 06.55 ringde klockan o jag var uppe sisådär 07.15. Blev lite stressigt men mamma fixa frukost värsta havregrynsgröten, de va inte dååligt! :P
I skolan hade vi genomgång på uppgifter. Usch känner mej lite efter, men hoppas jag kan få in det till slut när tentan närmar sej. Tog mej en snabb runda upp mot mormor och käka lunch, och nu sitter jag hemma ska snart börja plugga. Jag satt dock igång tv:n och då vet man aldrig vad som hännder, det är farligt. Tur e så hackar boxern så de kommer nog bli plugg.

En sak jag kom på när jag var hos mormor. Jo posten kom:
mormor säger - Nu kom posten!
Jag funderar lite och säger - Är det där komposten har fått sitt namn ifrån? xD

Mormor tänker till och börjar diskutera en hel utläggning att ja så kan de nog va och beskriver. Kommer då inte ihåg hela utlägget men de va något om potatis, förstod inte helt men men. Dåtidens människor va kanske så dumma att de tänkte i dem banorna o kom på kompost genom ordet post. Eller var de inte alls så, de är skumt iallafall :P 

 eller ?

SATC

Igår märkte jag att de har börjat visa Sex And The City första säsongen på 3:an. Första avsnittet var igår, klart jag såg det! Har faktiskt inte sett den första säsongen tror jag, har inte riktigt koll, men jag kände inte igen gårdagens avsnittet iallafall. Visste inte att Carrie mötte Mr Big i första avsnittet :O De visar alltså andra avsnittet ikväll. Normaltiden är 19.30 men den missade jag ju så får se på reprisen som går 22.55! ;) Det blir inte mycket med det här pluggandet, igen!

Brrr

Varför fryser man efter träning?? Måste duscha och värma upp mej!


Spinning


Jag och Emma drog och spinnade i kväll. Riktigt skönt var det. Träningen får ta fart nu efter tentan! Det är så himla sköönt efter träning, så nöjd man är över sig själv man har vatt riktigt duktig ^^ Heheh Även om de är ganska motsträvit innan man börjar. Det hjälper verkligen att träna med en vän, blir så mkt roligare.


Yaaaah!


Denna bruden tog körkort igår!! Grattis till henne! :)
Nu är jag den ända utan i min umgängeskrets. Buhu! Måste verkligen få igång viljan. Man e ju över 19 år!
Denna tjej vid namn Emma har oxå en smarrig blogg som hon nyss startat checka in den!
(Bild sedan 3:3 festerna för de som skulle ta studenten Gymnasiet Toga-tema, då var studenten nära)


Wiiiie!

Ni som läst vet att jag har vatt frustrerad på att jag aldrig klarat den stora röj rutan eller vad man ska kalla den. Nu har jag!! :D Anledningen att jag har suttit uppe sedan efter sju o spelat röj är för att jag vaknade av att det var strömavbrott, bara därför xD Neej nu blev jag riktigt hungrig, ska ta lite drickyoghurt och lägga mej o titta tv. Resten av dagen går till pluggandet antar jag..

Kolla oddsen 1 av 470 hahah! 0,2 % har jag klarat det. I Suck!
Dock känner jag ännu mer att jag vill klara det igen nu, hum kanske bara blir röj hela dagen och inget plugg xD

Guten tag


Idaag vänta plugg! Har förstått att jag ligger väldigt back gämfört med andra så nu ska jag ta fart så man klarar denna tenta. Men statistik är inte de roligaste, rekomenderar verkligen inte o läsa det.
 En räknegenomgång har jag idag klockan tre, så åker in till stan nu och ska plugga lite innan jag drar till skolan. Måste komma igång!! 

Måste verkligen ändra inställningarna till camen bilderna blir gula :S om man hittar var man nu ska göra det.

Hemligheten bakom trollkarlens trick


Ligger och tittar på kanal 5 där det visar "Trollkarlens hemligheter". Jag har alltid velat veta hur de gör sina trick blir alltid frustrerad när jag inte vet hur, man vet ju att de inte kan va sant. I detta programmet avslöjar de alla trick! Spännande.

Sundaay

En vanlig söndag idag, Slappe!
Har försökt plugga lite men tv:n vägde högre, blev dock lite lääst men låångt ifrån vad jag hade behövt.
Var och städade för en stund sen med. När jag kom dit låg två försenade julklappar och väntade på mej. Det blev ju lite roligare o städa när man får belöning! Jag måste ha städat mer än tre år borta på firman eftersom de är tre jular jag har fått klappar. Inte dååligt!
Nu ska jag dricka te o mysa med mamma i soffan :)

Gårkvällen

Det blev utgång tillslut igår fast jag först vara trött som ett as och hade ingen ork. Men jag fick tillbaka lusten :) Blev förfest hos Janni mkt trevlig och seen ut till Banken. Avslutas som alltid vid pastavagnen, nattamat !


Hann ta denna med webcamen innan jag drog. Därför dålig kvalite ^^ Tog som vanlig inga bilder själv men får snatta av de andra ;)

Snart måste jag fan börja på pluggandet!!

Idag är det Fredag

Sjukt sköönt ska det bli med helg!! Lite vila, fast man måste nog plugga på statistiken.
Jaja man slipper iallafall skolan och trååkiga föreläsningar. Och det håller humöret uppe :)

Men idag väntar det föreläsning vid ett. Så ska sitta o lyssna på vår föreläsare som absolut inte borde va föreläsare eftersom han har ingen som helst förmåga att lära ut. Han kollar på sitt papper sen skriver han upp det på tavlan, uträkningar o formler och sen tror han vi fattar utan att förklara, plus hinner man inte tänka för man ska skriva ner allt och han skyndar vidare. Aaa dessa föreläsare.

Ikväll väntar nog utgång så de ska väl förbättra hela dagen om man får upp humöret efter föreläsnignen ;) Kanske ska ta en shopping runda det brukar öka gladheten ^^

Nej nu ska jag dra mej upp ur sängen och göra mej i ordning sen ta bussen till stadt.

En kram?

Jag är trött och riktigt kramsjuk!! Blir de ibland, jag är sån som behöver mycket närhet.
Lite kärlek hade inte vatt fel :D

Mamma får mkt av mej! :P

Dagen D

Det var upp tidigt imorse, till tandläkaren. Näär jag kom dit hade jag tydligen inte tre hål längre :S Antingen lurar tandläkaren mej bara för att jag senare ska betala för lagningar eller så va där väl inget hål längre, men de låter ju märkligt om de nu va de sist. I alla fall borrrade hon en tand som de va hål i, sen tog hon bara lite på en annan tand eftersom hon först inte hitta något i den heller men de va väl ett litet litet hål hon kunde fixa till.  
Fick en bedövningsspruta, de känndes skiit mysko denna gången. Förr har de vatt (i alla fall på mej) så man var bedövad i käken känns typ som när handen soover små stickor lite och så känner man knappt nått när man tar på kinden. Men denna gången kände jag hela kinden när man tog på den bara att musklerna dog typ så jag kunde inte le helt sne såg jag ut haha xD Och de var inte vid munnen o kinden utan det var övre kinden o upp i ögat skiiit konstig känsla var det kunde knappt blinka eftersom musklerna inte fungerade som de skulle. Ajaa.

Senare på dagen började vi vid den hemska tiden fyra och slutade sju! Den tiden man minst fungerar, hjärnan hänger inte med. Sjukt trött och uttråkad av statistik skiten. En vecka kvar till tentan och jag vet inte om jag orkar börja plugga på skiten nej de är hemskt bara en massa kompliserade formler vad ska man ha det till liksom?!

Om ni fattar förklara för mej? för min hjärna fungerade inte efter sex på dagens föreläsning!


Tandläkartid närmar sig

Imorgon bitti klockan åtta :O hur ska jag komma upp?! Iallafall ska jag till tandvårdshuset o laga två av min tre hål :S Usch det kommer inte va kul!! Det var ett tag sen man borrade nu, men vad jag minns är det inte så mysigt. Nej bedövningssprutor TACK!

En mindre bra dag

Denna dagen började inte alls bra. Först hade jag ställt alarmet på mobilen till 8.10. Jag vaknar smått o trycker till mobilen eftersom jag trodde jag bar fick ett sms, har mobilen alltid ljudlös. Somnar snabbt om igen, vid lite över nio kommer jag på att jag faktiskt skulle upp idag. Och blir tvungen att stressa som fan hann sminka mej o klä mej men frukosten uteblev. Snacka om hungrig jag var sen vid två tiden, när jag äntligen fick i mej lite mat. 
Vidare in på bussen händer nästa sak, då jag hade åkt på barnbiljett fast jag är över 19. Fy på mej, men jag sa faktiskt bara "till Kristianstad" när jag hoppa på och busschauffören gav mej en barnbiljett. Så jag fick snacka lite me kontrollanten och tillsist så var det ju inte mitt fel :P
Sen kom man till skolan, det va ett tag sen man var där, och skulle börja direkt med statistik uppgiften. Hade egentligen inget lov men jag har inte pluggat ett skit under ledigheten, vilket inte kan va bra då jag igår kom på att vi faktiskt har tenta på Fredag nästa vecka :O Så nu får de pluggas på!! Måste.

Kom hem för en stund sen efter träning som jag verkligen inte var sugen på. Kännt mej ganska seeg o trött idag. Och Friskis & Svettis borde verkligen bygga ut, igen. Helt fullt var det, inga maskiner va lediga på gymmet. Det är ju inte kul att gå dit äns om man får stå och vänta på att maskinerna ska bli lediga hela tiden. Och detta var inte första gången. De borde ju kunna bygga ut eftersom dom skryter om att de har flest tränande people där, måste ju få in mycket pengar. 

Nu ska jag iallafall slappa och titta på tv. Klockan 20 ska jag se Top Model 11, spännande missade premiären :/ 

Idag

Det blev inte madagaskar 2 eftersom de va fullt. Utan det fick bli Vi hade i alla fall tur med vädret igen. Inte bittra var vi för det utan den va riktigt kul faktiskt. Eftersom det inte var alls många i biosalongen så hördes vi ganska mycket. Skrattattacker! Jag köpte även dom berömda biopopcornen. Tog bara en liten för trodde inte jag kunde kränga en mellan, men som vanligt var den slut innan filmen började äns.


Efter bian begav vi oss ut i vinterrusket. Fy fan va rått det var ute idag vilket berodde mest på vinden. Emma o Janni i ett tomt o vintrigt Kristianstad. Det var verkligen inte mkt människor ute idag, o de gjorde de rätt i eftersom inget va öppet och det tog oss en del rundturer för att hitta en restaurang som inte va stängd.


Men vi kom fram till att äta på "Kristianstad Restaurang", nästan det ända som var öppet. Jag o Emma valde Entrecote och gud den va verkligen god! Inte ofta jag äter ute o tycker att de ä jätte gott brukar bara vara medelmåttigt men åh detta rekommenderar jag! Man fick grillade grönsaker till. Champnjoner, tomat, morot och annat smått o gott. Och pommesen o bearneisesås. Vattnas det inte i munnen? ;)



Röd Tisdag

Snart drar jag in till staden och möta upp tjejorna halv ett :) Det ska bli bia igen ;)

Denna tror jag det blev :P

En liten liten..

En liten liten fråga bara: Varför (firar) vi trettondeafton? Eller firar o firar det är iallafall helg dag. Men jag har då ingen aning varför? Inte så att jag ogillar lediga dagar men ja man undrar ju. Så ifall det är någon som läser och vet varför så vill jag gärna veta :) Thank Yaa!

Mååndag

Sitter o myser i soffan efter att ha käkat McDonlads Chicken bits ååh min favorit med sötsur sås :D Himmelriket ^^ Bara inte allt för ofta! Kollar även i bakgrunden på klassikern föräldrarfällan ganska kul den. Tänk om man haft en tvilling som man inte kände. Hade vatt skumt! Ska sätta mej med nya VR som kom i postlådan idag :) Fick en premoration av bror i julklapp.
 Mumma :)

Tänkte bara lägga till att filmen igår var ingen besvikelse, den va riktigt kul :D

Söndag bia.-


Verkar som jag ska på bio ikväll :) Ska se denna! Hoppas på att den är kul, men Jim Carrey brukar inte svika. Så bia me Fille ikväll. Något ska göras på denna trååkiga Söndag.

Lördaagen

Det har inte hänt mkt alls idag, inget speciellt å skriva. Men har umgåtts med Johanna, alltid lika najs. Kollat på film, slappat framför datan o tv:n. Det är skönt att ha en vän som bor nära. Mycket lättare att umgås man slipper ju fara o flänga. Jag som är lat av mej brukar gärna inte orka ta mej hit o dit och skippar ofta saker bara för de. Jag behöver nog det där kortet. Körkortet!! Då hade man ju bara kunnat slänga sig i bilen o köra vart man vill, när man vill!! Men såklar är jag föör lat för att ta det. Usch, de har ingen bra inverkan på mej den här latheten, vad ska man göra åt den.. Kanske borde haft det som nyårslöfte att vara mindre lat av mej. En funderare men nu ska jag iallafall lägga mej och kolla på tv o sen sova.


23.24

Sitter och smaskar på irish whiskey fyllda choklad praliner. Sjukt goda tycker jag verkar dock som inte många håller med?! :S Ajaa. Kom nyss hem ifrån wicki. Jag fick inte min kära miniräknare så nu får jag väl antingen kräva Emma på en ny eller få Florindas?? Det fixar sej, för miniräknaren den måste jag ha. Vi körde däremot Sing Star mycket kuligt. Men pallade inte dra ut kände inte mej på topp direkt. Fick oxå höra att två av mina polare som jag va me på nyår hade blitt sjuka, tänkt om det kommer till mej snart?? NOoo! Vill inte bli sjuk. Nu har jag sagan om ringen på i bakgrunden o jag älskar den scenen som nyss gick då Frodo blir frisk och alla de andra kommer in till han Naaaw så gulligt! Hihi
Ska krypa ner i sängen o sätta på en film! Gonatt!

Kvällshändelse


Nu drar jag till Wicki (vänster på bilden). >Blir lite partej innan hon drar upp till Stockholm igen!
Får se om jag orkar utgång, inte repat mej helt efter nyår än behöver fylla på med sömn så man kommer tillbaka.

Chocktillstånd

Det ståår att jag fått G i Redovisning??!! Jag kan inte tro det, nej får kolla om det är sant i skolan nästa gång jag kommer dit!! Isåfall vet jag inte hur jag lyckades få godkänt. Det gick ju uselt, skenet bedrar! Skaa nog vänta o tro på de föräns jag ser det med egna ögon på papper! Om det är sant blir jag superglad :D

VS


Victoria´s Secret fashion show på tv nu! Måste ju kollas på. Man kan ju alltid drömma ^^
Tycker dock Heidi Klum borde pensioneras från vs nu.

Lite bilder sedan igår/i natt


Bjuder på denna posen ^^



Lappleken lektes. Där man får ett namn som man sedan ska genom ja och nej frågor få fram vem man är. Jag själv fick massor med ledtrådar som: Tecknat, vuxet barnprogram och gult! Kommer bara på Nalle Puh?? men nej det var det inte. Och mer förvirrad blev jag. Men tillslut kom det Simpsons! Bart Simpson var jag! ^^


My ladies o Jag. Enda man sakna var ju Emma. men Kul hade vi ändå och hon oxå på annat håll.

Gruppbild vid tolvslaget!



Det blev en trevlig kväll och natt. Tiden gick alldeless för fort. Sprang förbi oss och så plötsligt var klockan tolv. Det var nytt år 2009 och Januari månad och Torsdag. Det slutade iochförsig ganska kallt o irreterande då bussen var 30-40 min sen och kom inte föräns tjugo i fyra. Men hem kom man! Dödsskönt att krypa ner i sängen.

Tack för igår!

RSS 2.0
Test