Test

Allie önskar Gott Nytt År


Mindre än ett dygn till nyår nu och 2009! Så passar på att önska alla ett gott nytt år redan nu imorgon kanske det blir stressigt ;) Hoppas alla får ett härligt firande imon.

Tisdag

Är hemma och slappar efter en trååkig dag i skolan eller blev bara förmiddag för skippade räkneövningen. Sen har jag gått i stan desperat letat efter ett par fina skor till nyårsblåsan. Men de blev inget hatar rean den tar över alla affärer!! Blev ett par lösögonfransar till nyår istället. Undra hur jag ska få på dem rätt!? Så svårt kan de inte va lr? Första gången för mej :P


H&M:s vårkatalog kom idag så nu ska jag titta i den. Kommer säkert hitta en massa vad sägs om en leopardmönstrad bikini?? ;) Får fundera på den.

Beyonces nya album


Beyonce - I am.. Sasha Fierce heter albumet och är ett måste att lyssnas på. Sjukt bra låtar, inte någon som är dålig! Jag är fast.
Mina favoriter är Scared of lonely, Hello och Diva om man vill shaka asset :P     I Like!
Hel fantastiskt vacker röst och sjukt fint yttre. aaah bra, lyssna! 

Mååndag, ny vecka


Var inne i stan och fikade med några av girlsen, o Stefan som får hänga på, tidigare idag^^ Var super mysigt blev några timmar vi satt o bara snacka. Beställde en smoothie o resten chokladmjölk med grädde o marshmallos såg gottans ut det oxå :) 
Nu sitter jag me Johanna och slappar bara, gött!
Imorgon är det skoldag för mej. Kristianstadshögskola är inte riktiga o släpar dit sina elever under mellandagarna. Seeen är det nyår ju på onsdag! kan inte fatta tiden går så fooort! Lite tråkigt, nästa år får bli händelserikt så man tar vara på tiden ;)
Julmaten har lagt sej å träningen får väl komma igång snart här ska de inte bli nån magge!! :P Bilden efter fikat, putar till det lite^^


Åååå nyss när jag skulle publicera detta inlägget försvann det, blev cp! Men fann det i arkivet, tack gud, vet ej om jag hade orkat att skriva om de.

Det räcker med..

Det räcker med städning för mej på ett långt tag nu. Började med stor röjning o dammtorkning på mitt rum. Och där var DAMMIGT. Ojoj, men rent o fint blev det. Inte vatt så fint på ja sen jag fick rummet när man va liten typ!!
Plus detta var jag ju som alltid varannan vecka o städade borta på gat & kantsten. Trött blev man på städning minst sagt.
Men nu sitter jag vid tv:n och käkar en massa godis o sånna goda gifflar. smakar kanelbullee Mmm mums. Tittar på Stjärnorna på slottet. Äkta Big Brother! haha lika händelserik eller iallafall förra säsongen ohja gammlingar är snuskiga ;)

Har dessutom bestämt nyår nu, äntligen. Bättre sent än aldrig. Blir åhus middag o fest :D
Nu ska jag se om tenta resultatet har kommit aaah lovar kommer vara ett stort U. Om inte kommer jag hoppa o skrika inte tro att det är sant!!

Lördag

Idaag blev det en runda in på mellandagsrean. Usch hatar verkligen reor. Det är bara skit som ingen igentligen vill ha. Har nog aldrig hittat något bra på rea, om man köper nått så ångrar man ofta sej sen. Nej jag bojkottar nog reorna.
Söndag imorgon. Alltid lika tråkigt. Blir städning :/ Sen är det ny vecka och nytt år. Faan va tiden går fort, sorgligt o lämna detta år, får se vad nästa år väntar en :)
Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge, så nu hoppas jag på ett härligt kommande år :D

 :) Mitt år kanske?

Midnatt

Ikväll blev det filmmys hos Janni. Tittade på två filmer Försoning och Nina Frisk. Den första va en sån mystisk film som jag egentligen gillar o se på men aldrig nästan gör eftersom det är så lätt att man sätter på en komedi som är väldigt lättsamt att se på. Så den va bra tycker jag, den andra va inget speciellt men trevligt ändå :)
Nu funderar jag på att gå å lägga mig. Får se vad morgondagen leder en, vill inte sitta hemma hela dan bara.
Har oxå funderat över att för en gång skull gå å göra blonda slingor i håret som jag så länge har velat. Aaah om jag ändå bokar den jävla tiden då måste jag ju fullfölja det o få de gjort!!  Vill ju, men backar alltid ut.

Juldagen

Det blev hemmakväll för mej, ska se till så jag frisknar till ordentligt nu så man inte får återfall hehe :) Kanske ångrar mej en aning men beslutet var ju taget.
Undrar nu över nyår.. Inget fastställt ännu. Men fest av nått slag ska de bli. Får väl se inte många dagar kvar att komma på vad som ska ske men det ordnar sej väl. Som alltid.
Sitter o leker me en julklapp nu, har knappt packat upp något sen igår. Fick en liten trådlös mus till den bärbara datorn hade iochförsig själv tittat ut den så visste att den skulle bli min. Men den används för fullt just nu :) Får titta närmare på resten av klapparna imorgon. Funderar på en storstädning av rummet och röjning så man får plats.
Jaja då va juldagen oxå över. Och snart är julen över för denna gången, men den kommer igen. Julen är full av glädje samtidigt som det är en stressig period. Men det positiva väger mest :)
GONATT!

Julaftonen


En liten beskrivning av Julafton i bilder! :D
Väntan på julklapparna drogs ut till senare på kvällen, vilket faktiskt är bääst för efter de känns de lite som julaftonen är över. Tråkigt men sant. Iallafall blev jag nöjd med min hög med julklapapr :) Mycket fina grejor fick jag tackar tackar, kanske visar lite någonannangång. Innan julklapps utdelningne såg vi ju först på Kalle anka o hans vänner såklart. Och käkade förståss en massa mat o godis. Mycket myys.
Detta år var vi hos kusinerna som vi är vartannat år och vartanant är dem hos oss. Så blev en bild på mej o Julia uppe i mitten dock är alla bilder tagna med mobilen så inte bästa kvalitet när de är mörkt. Jag fick på mej en tomteluva oxå, varmt o skönt :)

Idag är det Juldagen, så får se om man tar sig ut ikväll på åretsfestkväll. Har ju vatt ganska krasslig de senaste dagarna men känner mej lite bättre nu iallafall. Först är de dags för den årliga ätningen av lutfisk eller vattenfisk som jag kallar den ^^. Inte något stort fan av det men eftersom den inte har någon smak i mina smaklökar ramlar lite ner ändå.

Vill bara säga..

GOD JUL ALLA! :D
Hoppas ni får en riktigt skön och mysig jul. Det hoppas jag på!
Snart är det kalle och jag ska infinna mej hos mina kusiner.

23 December


Min bror fyller oxå 22 år idag! Så GRATTIS på honom ♥


Dagen före julafton..

Och jag är sjuk!!! :O Det är hemskt det här man vill ju vara glad, pigg o ha kul på julen. Men nu ligger jag och tråkar över min sjuklighet. Får väl bara hoppas på att de är något kortvarigt. Känns lite som influensa?! Har ont i huvudet,halsen och allmänt i kroppen. :/ JAja måste nog ändå ta mej in till stan i julruschen.. Eftersom jag inte är klar med alal inköp.
Jag kommer verkligen inte på något att önska mej av pappa och det är det vi ska försöka hitta i staden. Usch vad det är jobbigt att komma på saker. Det är lite överskattat det här med julklappar de flesta har ju redan allt de behöver eftersom man köper de själv om man kommer på något. Blir lite gnälligt när ingen kommer på vad de önskar. Men när man väl kommer till julafton och klapparna delas ut är det ju askuligt :) Man kan ju inte ljuga o säga att man inte ser fram emot det! Nej får väl se om det blir något till mej från pappsen, han brukar alltid hitta något tillslut ;)

Längtar smått till imorgon nu! Hoppet om snö finns kvar även om det skulle behövas ett mirakel för det. Vill ju har riktig jul känsla. Känns inte som jul imorgon!!
Först ska jag bara hitta allt mitt oxå.. Tog nyss en alvedon så jag klarar julstressen i stan och hitta allt. Verkligen sista minuten xD


Jag har inte hunnit julpynta o julstädat mitt rum :/ Har inte fått upp min söta minigrna. Så blir en bild på granen där uppe dock är det fullt av julklappar under den nu :D 

Mååndag

Usch känner verkligen att jag kommer bli sjuk nu!! Faan va trååkigt nu till jul. Man kanske ska lägga sig lite tidigare så man frisknar till.
Idag skippade jag lektionen och gick på julklapps o födelsedagspresent letande istället :) Nu är de inte fler föreläsningar eller räkneövningar denna vecka :D Så de blev en mysig tur i stan som hade öppet till åtta en dag som denna dan före dan före dopparedan. Hittade födelsedagspresent till brorn min som fyller år imorgon och så blev de några julklappar. Måste även in imorgon och inhandla de sista.

Åt scones o drack te på Tea Pot med mormor och mamma. Mycket gottit. Urgulliga kannor och en mängd olika koppar stora som små, får man dricka ur.


To go or not to go?

Thats the questione!
Funderar om man ska gå på räkneövningen imorgon. Inte lönt om man inte har räkna då sitter man bara o skriver av läraren. Man lär sig inget av de ju. De är väl mest till för de som räknat och inte fått rätt !? Mer sugen på att gå i stan o shoppa julklappar och kanske hitta några till mej själv. Eftersom jag inte önskat mej en enda sak i år :S Men de verkar som folk har hittat klappar till mej ändå så de ska bli kul med lite överraskningar. Själv har jag kvar att köpa till de flesta, lite smått. Aaah får se imon hur de artar sig. Gonatt!

Sleten söndag

Möttes av 100 inlägg på bloglovin nyss. Det var ett tag sen jag hann läsa. xD Får väl göra det nu-.
Denna dagen blev det inte mycket av, får se vad som händer den återstående tiden. Har mest gjort ingenting och spelat lite olika små spel på datan. Städa rummet lite hade ju behövts får se om jag styr upp de.
Nu väntar inläggen ^^

Löörda

Igåår blev det tjejfestkväll hemma hos Janni.. Det var skit kul/mysigt :D Blev mat och mycket snack, som alltid.
Nu måste jag dock skynda mej ska till mormor på födelsekalas. Alltid sen som jag är.- Hej svej ^^

Lugn dag..

Har det vatt idag. Vaknar lagom till att göra vid sig och ta bussen till stan o sen till skolan. Haft en föreläsning som va ganska kul. Jag pratar för mycket har jag fått reda på xD Sen blev det en runda på stan, köpte lite saker. Blev bara julklappar till mej själv som jag då fick i förtid ;) Kom hem och då blev det julklapps inslagning :) Insåg att jag nog inte har kommit så långt i mina julklappsköp men lite är där. Får utöka de. Sen har det bara vatt lugnt! Skönt nu efter två innehållsrika dagar i rad. Nu ska jag slappa lite mera :D

Grattis

Min mormor fyller oxå år idag så Grattis på henne ♥

Gokart

Idag blev det en liten utfärd först till hässleholm där man fick höra skär sång och spelandes av Guitar Hero World Tour. Sen bar de vidare mot Höör där vi skulle åka Gokart. Sjukt roligt är det, har åkt en gång tidigare när vi gjorde turistbroshyrer som projektarbete. Denna gången var det däremot mer fart :) Landade dock i en mega serie krock och blev nästan överkörd eftersom Anna på något sätt ja flög med gokarten rakt mot mej. Men jag blev helskinnad men gokarten tog skada däremot. Efter allt körande var det final och jag tog hem bronset :) Alltså trea av tio. Höll andra plats ända tills näst sista varvet, men slirade lite för mkt så jag fick nöja mej med tredjeplatsen. Men jag e glad för de :D


Nej efter två heldagar av utflykter ska det bli skönt att sova nu och har dessutom sovmorgon imon!

Dagens utflykt "Mamma, dotter dag" ^^

Det blev Nova och massa shopping. Snacka om att man har bra ont i fötterna nu :P Blev dock tåg o buss som anat men inga större problem med det. Nu känns det som jag har ganska bra kontroll över julklappsköpen o de känns skönt ingen stress över det längre. Förutom pappa då han har ju verkligen allt?? Han är alltid svårast :/ Blev nog annars mest köpt till mej själv idag. Wiiee! :D

Det fikades på espresso house, sconesen va asgoda men dock var inte chai latten så god som man hört. Nej istet va mye godare.

Innan hemresan tog vi varsen smoothie från "naked juice bar", kul ^^ Mmm, hostade hela vägen hem den va kall nämligen, smått pinsamt. xD 

Dessa smoothies innehöll mysko saker som horny goat weed???!


Förresten går Bodyguard en av favorit filmerna på femman nu, se den ;)

Shiiit

Deet va de kontigaste uppvakningen jag har nånsin varit med om. Inte varje dag man vaknar av att sängen skakar! Ett jordskalv hade det visst vatt. Största i Sverige på decenier hörde ja på radion. De va smått skumt!

Så här illa har de antagligen inte vatt iallafall. I andra länder är ju det mer vanligt och jordskalven är mycket starkare läskigt ^^ Man har ju det så bra här i Sverige, men saker händer ;) 

Kretik

Jag måste också bara kommentera "Blondinbellas" lilla tv premiär. Hennes egna program visades idag på tv400. De varade en knappt fem minuter. O jag säger bara visst jag kan läsa bellas blogg och tycka att den är intressant ibland men höra hennes och se på henne det blir för mkt. Jag stör mej otroligt mycket på hennes sätt att prata. Känns lite uppgjort och ansträngt. Ahja gonatt!
 

Morgondagen

Imorgon är de ledig dag och dom finns det inte många av just nu. Så de ska bli skönt, min mamma har tatt ledigt så vi tänkte åka någonstans. Det fick bli Lund o Nova kom inte på något bättre ^^ Sugen på lite shopping, aldrig fel, kanske hittar en å annan julklapp oxå. Men min mamma är trååkig och vill inte köra utan hon måste ta tåg o buss buuh när man har bil o körkort då kan man väl likamed utnyttja de?! Ska försöka övertala henne anners får de väl bli tååget o buss. Men jag fattar inte hur man kan välja bort bilen den är ju så bekväm?! Ahja vi får väl se imorgon men anar att de inte blir bilfärd. Då ska man upp tidigt imon oxå, får se om man kan somna ikväll, hope so. Inte de lättaste mitt dygn är nog lite vänt. Inte ofta man går upp innan tio nuförtiden.

Kakor

Jag har bakat mera haha I go nuts på bakning! Idag blev det klenetter tror jag de stavas. Första gången för mej, men de var riktigt roliga å baka. Bäst va då man skulle fritera dem wohoo Detta är lite av resultatet

Söndag

Ikväll blev det spinning jue. Och de va naajs, man borde kanske satsa lite mer på träningen men efter spinningen blev det Mc Donalds och där sprack det förslaget! hah va inte lönt att träna xD Jag får bättra mej. Städningen låg och väntade oxå så de fick bli en sen sådan eftersom jag inte tog mej dit tidigare idag. Känner i halsen att en fyrkylning kanske närmar sej, usch va tråkigt isåfall pallar inte med det. men men Imorgon väntar föreläsning. Börjar inte förän ett så tänkte titta på ett avsnitt av Gossip Girl nu :D Gonatt!


Frisyrer


Jag har funderat på lite olika frisyrer o hårfärger. Vad sägs om de här? ^^ Några förslag?
Kanske ska göra en Daniel Craig tillochmed haha nej kanske inte men men.

Ska iväg o spinna nu snart, sen blir det väl städning uuh sååå tråkigt. Men man måste väl ha tråkigt för att uppskatta det roliga :)

Baka


Idag har det bakats Lussebullar, lussekatter, saffransbullar ja vad man vill kalla dom :) Nu var det inte jag som var speciellt aktiv, utan mamma fick sköta hela baket. Eftersom vi inte hade russin hemma och eftersom de flesta pillar bort russinen så körde vi på pärlsocker istället. Blev faktiskt jätte gott! :) Njaami. O fina blev dom!

Ska snart dra bort till macken o köpa lördagsgott och dra hem till Johanna!

Seg Lördag

Det blev som sagt utgång igår, en kul sådan. Tur man inte satt hemma å tråkade :D
Var hemma runt halv fyra så man sov ju till sådär halv tolv - tolv. Gillar inte att sova så länge, man blir sjukt seg o det är jag nu. Not good! Vaknade o var skit hungrig också ingen bra start. Det blir nog inget av denna dagen ^^'


Förresten fixade jag min första julklapp igår :) Till broder! Jobbigt han fyller år den 23:e oxå så måste fixa något till.


Fredagkväll

Det är ju trots allt lussevaka så de får väl bli en liten utgång ikväll. Känns som ett måste, samtidigt som det oxå känns som en "gymnasie grej". Iallafall för mej. Men mys me idol o Janni sen ut får se vart. Ska hoppa in i duschen nu mååste snabba mej!! :) Ha en kul kväll

RÖÖJ


Jag vill inte tjata, men kan man bli mer arg! Med 6 minor kvar var jag tvungen o chansa och tryckte fel! kommer aldrig klara det. Ingen mera röj för mej aaargh.

Julgranen åkte nyss in!


Japp då va granen uppe :)
Julstämmningen ökade nyss enormt. Äntligen, nu kanske jag snart känner av att jag verkligen måste ta mej an julklappsköpen, eftersom de kommer läggas paket under denna alldeles snart. Och jag har inga o lägga ännu!? Behöver hjälp, vad ska man köpa?  

Undra hur mycket tid sammanlagt man lägger på att läsa bloggar?

Tänk om man skulle räkna på ett år. För shiit va låång tid de tar egentligen varje dag att läsa de bloggar man nu läser. Speciellt sånna här dagar då man kommit hem sent o har en hel bunt inlägg som ligger på bloggkoll (eller nu heter det ju blogglovin) o väntar. Det är halvt jobbigt men samtidigt vill man ju inte heller missa något helst. Sicka bekymmer ^^ Hihi

GONATT!

Onsdag

Det bar av till skolan idag för lite plugg i bibblan. Ingen föreläsning idag puuh, sköönt! Men inte kom vi långt på detta bokslut vi ska göra, nej tror vi hann göra sådär ungerfär två uppgifter o de är mycket möjligt att de inte heller är rätt. Vi behöver hjälp big time! Uuussch va svåårt det är, revisor är som sagt inget för mej, absolut inte. Jag vet inte vad jag vill, blir galen, är plugg någonsin roligt?? För i så fall har jag nog valt fel. Vi stannade nog två och en halv timme sen drog vi in till stan för shopping. Senare har jag vatt hos mormor och hjälpt henne litegrann. Blev på riktigt städhumör dammade en massa med mera. Jag var nog inte mej själv riktigt. Hahah Som avslut blev det träning! Kändes som det var ett tag sen. Så de blev 1.5 timme på gymmet. Härligt! 
Imorgon väntar morgon föreläsning! Hoppas vår föreläsare kör lite torra skämt de livar upp den tråkiga statistiken. Jag har alltid gillat att rita diagram och sånt, men de här är inte alls på den nivån mycket tråkigare :/

Selma pluggar redovisning ;)
 

Go kväll

Idag var det skola på schemat. Har ju börjat på nya kursen statistik och vår nya föreläsare är mycket weird. Han kör en massa torra skämt, dem poppar upp under tiden som han föreläser. Det roliga är att de är han själv som gör ett lite skratt efter, Torrr! hahah
Förutom detta skulle Arsida ha ett snickers ur den nyfunna automaten i bibloteket. Jag varnar och skrämmer upp henne att ja den kan ju fastna, de händer ju I would know. Och vad tror ni inte händer hahah den fastnade!! Och jag börjar skaka på hela maskin/apparaten för ått få den att hoppa ner. Medans resten fick skrattattacker. Tillslut efter ett tag av skakande hoppar den ner. Arsida blir sjukt lycklig o försöker krafsa upp chokladen och får först inte tag i den. Leendet går över till chock, men tillslut rotar hon fram det. Tur att jag var med anners hade hon låtit det vara. Jag är alltså dagens hjälte xD Mohahah synd inte de tog kort eller spela in mej, anar att de såg cpt ut ^^

Efter skool har jag umgåtts me Billy Boll! Trääävlich :)


Dagens händelse! En liknande sån här maskin va de.

Tro inte..

att jag har suttit o spelat röj tills nu xD men jag satt nog tills ögonen blev fyrkantiga. Och jag har fortfarande inte klarat det!! Aaaah jaja många gånger man vatt riktigt nära. Nu är jag sjukt trött på röj hah okej de har väl aldrig vatt nått höjdar spel men jag vill ju klara de! kanske blir nån röj i framtiden och om jag klarar de så kommer jag lätt briljera med det här ;)

Anners har dagen inte vatt nått speciell. Blev lite shopping i middes ska prova lite o se om det är något att stoppa i garderoben anners åker det tillbaka. Har oxå börjat en ny kurs i skolan statistik, mycket drygt o tråkigt. Hjälper ju inte mej att bestämma mej om ekonomyrket direkt, inte posetivt iallafall.
Nu ska jag sova upp imorgon ska försöka börja på bokslutet som ska in denna vecka! Gonatt.

Detta är vad jag gör

Haha jag har försökt massa gånger men aldrig klarat det. Röj snackar jag om med den avancerade svårighetsgraden. Varenda gång jag endast har några få minor kvar så blir jag tvungen o chansa och då blir det fel. Ännu jobbigare är det när man råkar trycka fel på grund av att man sitter på laptopen och inte har en mus, musplattan är ganska känslig och trycker av sig själv. Aaaah jag blir galen jag ska klara det!! Ska sitta nu tills jag klarar de xD hör av mej då hihi
Titta så nära jag var :O

Söndag

Julen smyger sig fram och den här höstterminen har gått otroligt snabbt. Det är väl dags nu och känna av ifall man har valt rätt. Menar då utbildningen, om ekonom är något för mej. Jag är inte riktigt säker faktiskt, känns inte riktigt bra måste ta reda på de snarast. Just nu känner jag mej ganska vilsen i allt!

Igår var det fest hos Björn borta i Hässlehålan. Hade ganska kul men va inte riktigt på g. Dagen idag har bestått av slapphet. Inte mycket gjort idag. Senare mot kvällen har jag umgåtts me Johanna :)

Veckan som kommer är jag endast ledig på Onsdag. Mycket märkligt schema på denna kurs som är statestik. Fyra föreläsningar per vecka låter lite mycket iallafall om man gämför med tidigare kurser då man haft två föreläsningar per vecka. Jaja får se hur det här blir. Imorgon har jag föreläsning mellan 14-17. Hemsk tid.
 


Lördag

Tentan är gjord iallafall hur det än gick!!
Efter de drog mamma o jag inom några affärer. Måste visa denna vi hitta på Rusta.. En stor (minst 1metertvå) boll uppblåst me luft o en snögubbe i. Det snöade i den (med hjälp av nån lufttryck sak), som en sån liten man kan skaka på, men denna va automatisk. Hah jag fick mej ett gott skratt.

Förutom det hitta jag dom här mjölkchoklad kringlorna. När man va mindre köpte vi alltid dom som en liten tradition till jul, tror det var med mormor. Men de va på den tiden, så de va skit kul o hitta dem :) Mums.

Plugga plugga

Det är vad jag behöver göra nu. Visst har jag räknat lite idag men inte alls så mkt som jag borde. Men det ljusa är iallafall att jag ändå fattar lite nu :) Jaja jag längtar tills klockan tre imorgon när tentan är över så får det gå som det går. De finns ju alltid omtenta. Man lär ju sig av sina misstag så nästa kurs ska jag fan satsa lite för det är så jobbigt att sitta sista veckan o veta att man inte läst nått och inte förstår så mkt, och ha pressen på sej. Nej jag ska börja läsa direkt nästa gång! Nu ska jag nog gå tillbaka till pluggandet. Sen kommer de väl bli lite tv oxå ikväll de är ju trots allt Fredag! :) Fest imorgon som tröst efter tentan :P

 

Torsdag

Nu har jag kommit hem från stan, där jag vatt me bruden och tärnorna ;) Vi har nämligen testat tärnklänningar. Wiiiee alltid lika kul o testa fina klänningar, var detsamma som på balen. Och vi hittade efter många olika provningar tillslut en modell vi alla gillade :) Det blev en rööd. Enda skillnaden på de tre tärnklänningarna är den ena är halterneck, andra vanliga axelband o den som jag ska ha är tubtop. Ska bli riktigt kul längtar ;)

Nu har jag satt mej med glögg o pepparkakor och ska börja plugga, får se om de går nån vart, usch ska iallafall inte bli revisor har jag bestämmt mej! Redovisning är inget för mej. Kunde vatt kul om man kunde det, men tyvärr. 

Mitt Vinterland


Idag kom den, de som inte hade visat sej här innan, jo SNÖN! :) HAhah när jag såg de sprang jag ut som ett litet barn o bara njöt. Visste inte man kunde bli så glad utav lite snö. De va riktigt mysig att stå ute o känna snöflingorna falla på en.

Förutom de så har jag mått ganska dååligt idag, så tog mej aldrig till skolan så nu vet jag inte hur de ska bli med det här bokslutet för jag förstår verkligen inte. Jag kan sitta o läsa samma sida 30 gånger utan att förstå, känns inte så bra till tentan på Lördag. Två dagar kvar så jag hoppas jag får in det tillslut! Har lite gett upp hoppet om denna tenta.

Nu ska de sovas, väntat hela dagen på detta hahah nej men skönt ska det bli! :D Gonatt ♥

Tenta, bokslut, snark PANIK!

Paaniken börjar infinna sig. Tenta på Lördag! När jag räknar får jag de till tre dagar kvar. Ska man hinna?! Jag har ju knappt börjat läsa :/ Aaaah alltid samma problem med mej. Varför kan man aldrig hålla vad man lovar sig själv, har ju sagt ett flertal gånger till mej själv att börja läsa i tid så man inte har panik tentaveckan. Nej skärpning på mej. NU får jag väl råplugga den tid som är kvar för att klara denna tenta. Men det är jag ju tyvärr för slapp för. Jag satt mej skulle läsa om bokslut ikväll eftersom de är det viktigaste o kunna på tentan, men ne jag kunde knappt hålla ögonen öppna anade att jag snart skulle somna in. Så det fick bli o titta på tv istället så man vaknade till liv. Imorgon blir det läsning anners måste jag nog straffa mig själv på nått sätt, lovar! xD


Tisdag

Kom hem för en stund sen efter att varit i skolan på sista föreläsningen innan tentan. OJoj måste börja läsa så man klarar det här. Jag hittade övningsboken på biblioteket så nu kan jag även räkna uppgifter som alla andra och kanske förstå :) Har nyss fixa mat Mmm gottit, så nu ska de käkas :P 


Det nalkas bröllop


Idag är det officiellt :) Emma o Stefan gifter sej! Nu kan man inte försäga sig längre.
Ska bli kul att gå på bröllop och vara tärna. Har bara vatt på ett bröllop och då va man ganska liten så nu blir det väl något att uppleva. Shiiit 19 år och gift blir Emma. Inte dååligt!

RSS 2.0
Test