Test

Prom tonight

NU hålls det på att packas till balen ikväll. Ska vara ett i stan, då vi åker mot Lund. Testade nyss klännignen och den passade fortfarande :D Wiie. Behöver inte oroa sej över de. Nej nu har jag brått som fan måste packa o fixa till mej lite. Pööööösss 

tonight

Då är man hemma igen :) Blev käk och sedan bio. Tydligen va de mkt folk ute och åt ikväll då vi först inte fick bord på två olika ställen men sen gick de. Vi såg changeling. Lite dyster men den gick. Fick oxå rosor av han :O Shit tkr sånt e lite seriöst men men man ska väl uppskatta det :P Nej nu gäller sängen.

090227

Då var omtentan oxå över, för denna gång iallafall. Det började skit med att jag både hade glömt penna och miniräknare. Som tur hade jag Selma som hade med sig dubbelt av båda, vet inte vad som hade hänt anners. Hon är en ängel ;) Hihih hoppas de slutar någerlunda bra oxå?! Ahja. Efter det har jag gått på stan och köpte en resväska med mej hem, Wiho :) Den va ganska jobbig o bära på runt i stan när man skulle kolla i andra affärer, inte så smart tänkt skulle tatt den sist ju xD
Ikväll ska jag gå ut å käka med Rasmus. Så kom nyss ur duschen schöönes. Tyvärr släpper inte förkylningen utan de blir bara värre, idag ökade den på med torrhosta som är de värsta. Men men han får väl ha överseende min röda näsa och hosta :P


Gonatt

Ja då ska jag strax gå å lägga mej med min snuva och illröda näsa. Omtenta väntar imorgon, är man redo? Verkligen inte. Men men, vet inte äns om jag övat mer än senaste gången då man fick U. Neej skuklle behöva all lycka till som finns! Ahja hoppas man har turen med sej.

090226

Nu är man back home. Kom hem för cirka en timme sen. Har alltså inte fått nått plugg gjort tänkte börja nu men guuud vad mycket det är, Buuh. Var iaf på en inredning/Design affär på clubkväll eller vad man ska kalla de så man fick snittar och champagne så jag är nööjd. Men min förkylningen verkar inte släppa kommer bli jobbigt. Tenta + förkylning är ingen bra kombination. Nej nu får man väl gå in i de där pluggeriet.

Förkylning + plugg

Har suttit och försökt plugga, men skiten är ju svåårt som fan. I just dont get it, med index, fasta o löpande priser, befolkning, fruktsamhet och allt som har med marknadsundersökning och göra. Blöö. Har ju bara en dag kvar. Tänkte om man skulle fixa lite käk här, ska rota igenom deras kyl, frys o skafferi om man hittar något. Förresten har jag suttit och snörvlat o nysigt hela dagen, inte dåligt förkyld. Känns som man snytit ut hela hjärnan. Usch usch!


God Morgon

Sovit gott har jag, känns som klockan är typ 10.00. Men men ledig dag idag. Dessutom har jag dratt på mej en liten förkylning, hoppas det inte förvärras. Bal på lördag väntar ju. Jag hade tänkt sätta igång med plugget idag, börja kolla över extentor osv. Statistik 1 känns svårare än statistik 2 :S Skumt. Ha en bra dag!


Fettisdagen

Idag är det ju semle dagen oxå. Så vi har festat till det med Semlor och Te ikväll framför tv:n. Myyss!

Tisdag

Titta jag lånar deras dator och kan fixa inlägg shit vad jag är fast i detta bloggande xD
Ja jag e då i bror och hans flickväns lägenhet, hon o jag ska fixa käk nu. Kyckling o potatissallad :) Njam.
Kursen idag va dö trist men de va nog lärarens fel han va dryyg. Ahja får se om de bättrar sej, nej nu blir det käk :) Goodbye!

Paket

Då har man nyss vatt och städat :) skönt att ha de överstökat. Skruvade upp volymen på radion rejält sen stod jag där och dansa o allt. Tur man städar när där inte är folk xD Nej men musik hjälper! Var oxå och hämta ut ett litet paket. där dessa saker bla. var med, solbrillorna och linnet som tjejen på bilden har, resten var mammas. Linnet va ju inte lite genomskinligt ^^ men de funkar ju t sommaren, och brillorna var ganska snögga finns de några solglasögon som e sådär helträtt?! jag har då aldrig haft nåra. De enda som var lite halvt e de dubbla bågarna mellan ögonen eller hur man ska beskriva det.


NU: Packa och duscha! Blev inte mycket statistik gjort idag heller, måste skärpa mej.

090223

Idag är man ledig och sitter i stan i mormors lägenhet. Statistik kurs 2 är ju över nu och vi ska börja på organisations teori imorgon. Kommer bara ha två föreläsningar i veckan som endast är tre timmar långa Im Happy. Föreläsningarna kommer ligga på tisdagar och torsdagar, nu kanske man håller reda på när man ska till skolan och när man är ledig, var alltid olika från vecka till vecka innan. Ja återigen är det tre böcker som ska inhandlas. Iiih ska se om jag får tag på dem på biblioteket men de verkar som de redan är reserverade :/

Anners ska jag försöka komma igång med plugget inför omtentan på fredag. Kommer inte ha så mkt tid i veckan eftersom jag kommer flytta in min brors och hans tjejs lägenhet, pga. att han åker till Stockholm så ska jag umgås med henne under tiden :P Jag lär ju antagligen inte få så mkt gjort där även om jag måste, som tur är jobbar hon alla dagar förutom onsdag, dock är jag oxå ledig onsdag, den dag man hade behövt pluggat :/  

Men men sitter här ensam och hade tänkt dra till H&M och lämna tillbaka en skjorta jag köpte som va för stor, min mobil dog oxå nyss aaah ingen laddar med mej. xD Helvete.

090222

KOm hem för ett litet tag sen. Stannade ju lite längre än vad jag trodde.. Det blev ju guitar hero och spel efter hälsoträffen. Jaa de va riktigt trevligt, men blev helt sjukt trött sen så då fick vi taa o dra hemåt. Slapp förresten tåg o shit. Upphämtad wiiie. Ja man får utnyttja de där männen till något ;) Meen ja jag missade ju städningen ikväll så jag får pallra mej dit imorgon kväll istället, de har nog inte märkt nått på firman hoppas jag (A). Nej nu ska det sovas gonatt gonatt.

Hallå hallå

Idaag ska jag dra mej till Hässleholm till min barndomsvän Michaela, hon ska ha nån såndär hälsokoll grej. Så jag ska väga mej o få reda på var mitt fett sitter och hit o dit, famför killar :O Neeej fan lite pinigt ändå, i dont wanna know. Iiih nej kanske sitter o spelar hennes guitar hero istället xD Jag ska va där tre iallafall så ska ta ett tåg 14.23. Buhu jobbigt det där körkortet hade suttit som handen i handsken.

Natts shopping

Ligger i sängen med datorn på magen, som varje kväll. Fastnade på nellys hemsida. Funderar på att klicka hem lite grejor. Så kul o vänta paket ju :) Tex dessa hotta shoes. Jobbigt att man inte kan se dom på! :/ Nellys snabb leverans I Like!

13 cm klack, 2 cm platå. Säger bara ont.


The movie

HAaha filmen va asa kul :) Typ min och Johannas humoor! Ordvitsar och allt sjukt kul. Tex. nowhere och now here. Ingenstans och nu här. Har aldrig täänkt på de, kanske för jag inte är engelsk talande men äändå. Ahja Rolig va den ja!

Danny (L)

Jaaag är kär i Danny Saucedo! HAhahah xD Känner mej som tolv, men fy fan så sjukt sööööööööööööt-snygg han e ^^
Han hade man fan inte tackat nej till!


Lördags kväll

Dagen led mej på samma plats, men med Johanna :) Just nu sitter vi o kollar melodifestivalen, måste ju ses lite :P Vi var nyss borta på macken o köpte snacks och hyrde en film till senare The Love Guru. Justin Timberlake, Mike Myers o Jessica Alba bland annat, kan nog bli bra hoppas de iaf :)  

Gårkvällen


De börjades hos Jannsan igår, aldrig får jag med mej några bilder hem, så denne e sen i nyår xD Men ja de va vi tre tjejer och Emma såklart ;) And the guys. Man märkte av överflödet av killar då det blev lite killfeeest och ja böööghööög. Man fick se lite för mkt av killar o deras relationer till varann, mycket böghet :P men man blir väl van, de kommer kanske sätta sina spår ^^ Sen drogs det vidare in mot staden och till Banken. Där va de dans o prat o allt, och mötte upp en person som jag skulle ha träffat för ett tag sen, men jag e alltid lika seg ju ;) Men men de va en trevlig fredags kväll. 
Nu gäller lite städning här på rummet och sen får man se vart det leder idag :)

Its a party

Nu ska jag dra på partaj byyyyyee :D

Tentan är över

Vad gör man inte när man kommer hem efter en tenta, jo man sätter sig direkt framför tv:n och datorn Yiiihoo! Men de kommer inte vara länge för sen är det omtenta som gäller om en vecka. Buhu, men men sånt är livet när man slarvar :P
Dagens tenta vill jag inte spekulera om, vet ju vad som hände sist xD Meen alltid sköönt när man iallafall gjort den. Nästa kurs är organisationsteori. Låter svårt? :S Ahja nya tag!


Lycka till

Okeej de blev en lite för lång paus kanske, när man väl sätter sig framför tv:n så fastnar man. Men nu ska jag titta över det lite innan det gäller imon. Sen kanske man ska försöka lägga sej någorlunda tidigt, så man e pigg och på alerten imorgon :) Gonatt gonatt säger jag i förtid ;)

Plugg-paus

Tänkte ta en liten paus ifrån pluggandet nu. Det går ju inte och sitta timmar i sträck ;P Ska väl läsa lite bloggar, titta tv och sova i soffan Hihih sen blir det väl mer plugg senare ikväll. Jag har bestämt mej att jag ska klara denna tenta, så det ska gå imorgon!! :) 


Säsongspremiär

Jag fick nyss en halv tandpetare i min varma macka. Tror de kom ifrån kryddan eller brödet :/ Myssko! Tänk om jag redan ätit upp andra halvan xD

Tänkte iallafall påminna om Greys Anatomy som har säsongspremiär ikväll, måste ju ses :D Saknat!

Train

Då har man vatt på gymmet oxå :) Massa nya springband, Härligt dock fortfarande alltid upptagna. Jag vill ha ett såndant hemma, den hade air condition lr vad det hette kom ut kall luft och svalkade :) Wundershöön. Ahja Way to go Friskis & Svettit bara resten som oxå borde uppgraderas, plus utbyggas ;P
Nej nu vill jag ha mat :D

Min personlighetstyp


Hittade denna på Arsidas blogg, så var ju tvungen att göra testet :P Kul kul undra om det stämmer ^^ inte helt känns det som. Tystlåten och reserverad? Njaaa! Oftast inte men kanske i vissa situationer.
http://se.41q.com/

Allåå

Olala man kom in på internet här hos mormor Hahah det hör inte till vardagen ;P
Man har blivit bjuden på en massa mat och så har jag suttit och pluggat på en extenta :) De enkla sakerna verkar sitta ganska bra ändå. Men när man kommer till exponentialfunktioner, logaritmera, prognosintervall och säsongsrensningar och så vidare blir det svåårare. Ja så de behöver jag finslipa :)

Pluggdag

Idag funkar internet perfekt, Wiiee! Men ska inte stanna hemma idag så de hade passat bättre igår! Men men ;P
Ska ta bussen till stan och käka och sen plugga, för jag måste göra det utan alla störmoment jag har här hemma som tv och dator o allt annat. Så idag hoppas jag jag kommer plugga så man förstår, ska börja kolla igenom lite extentor och oxå börja räkna lite. Hat tills nu bara läst igenom och tittat på det som vi räknat på föreläsningar och lektioner. Så nu ska de kommas igång :D Bye bye! Tenta om två dar!

Alexandra Dagen

Ja idag är det min dag och alla andra Alexandror plus Sandror :P Om jag ska va ärlig hade jag själv glömt bort det för ett slag! Mamma såg de först när hon öppnade tidningen och ni skulle sett hennes sorgliga blick. Naaw aa hon hade ju glömt och fick skuldkänslor, ingen present ^^ Men hon ska nog sticka bort till macken och köpa sandwish glassar Mmm favorit! Presenten kommer kanske sen ;P
Alexandra står för "den som hjälper människor", kan nog stämma in på mej litegrann :)



ByTheWay laggar mitt internet skit mycket idag asa slött, tar skit lång tid så därför har jag knappt vatt inne på datorn och jag orkar inte heller när det segar så mycket. Bara Msn som funkar :P Undra vad som hänt me de kan de möjligtvis vara vädret? fast de snöar inte bara kallt :S

:)

Ingen kan allt, men alla kan något♥



Känndes som ett välbehövligt citat, då är jag oxå bra på något, gäller bara komma på vad..


Film


Tittade på den här nyss. Och den va väldigt bra tyckte jag. Den förmågan hade man inte tackat nej till!! Tänk vad man hade kunnat hitta på, sluppit ta flyget oxå. xD Ja nej, den va mucho spännande :)

160209

Idag har jag suttit och försökt plugga lite, datorn o tv:n stod på som störde, men fick lite gjort även om man bara sitter några minuter okoncentrerat brukar alltid något klarna. Efter fyra tiden kom Johanna och hon e still here. Så vi umgås o har de slappt :) Kanske tar upp böckerna lite senare i småtimmarna, då man pluggar som bäst ju!

Lite kärlek hade inte skadat <3

Don't need to buy a diamond key to unlock my heart
You shelter my soul
You're my fire when I'm cold
Just want you to know
You had me at hello

Gotta feel you and be near you
You're the air that I breath to survive
Gotta hold you, wanna show you
That without you my sun doesn't shine
You don't have to try so hard for me to love you
Boy, without you my life just ain't the same
You don't have to try so hard for me to love you
You had me at hello!


150209

En helt vanlig sööndag idag. Inte alls mkt kreativ. Tv och plugg samtidigt = inte så mkt gjort. Det är såå himla mycket att komma ihg till denna tenta! Hur ska man klara det. Nej man får tänka positivt och plugga nu de sista dagarna innan tentan. Potensiellt sälj min gamla moppe gjorde vi idag oxå, fick dock inte igång den eftersom den nog stått i två år minst utan att användas. Men de ville nog köpa ändå, bara den går igång vid köp läget :) Då blir man av me den, måste bara ta en sista runda på den föörst :) De ä härligt och sitta öppet o köra, kanske blir en lätt motorcykel i framtiden. Har oxå hjälpt mamma att gå igenom hennes garderob en sista gång blev lite mer som skulle slängas. Kanske får ta ett ryck i min med snart, men känns inte som det finns tid för det på ett tag. Men lite har jag plockat och fixat idag, slängt gammla papper och saker. Känns som massor av typiska söndagssysslor. En sak som jag inte har gjort idag som jag alltid brukar är att sätta på datorn. Nej den har vatt av hela dagen fram tills nu och jag har knappt kännt av det, framsteg ;)


Moppetiden är ju över sen länge. Men man har ju lite minnen. Som olyckan me Johanna osv. Har fått mitt såkallade "moppeben" sen dess, där jag fortfarande känner smärta när man trycker på ett visst ställe. Men kommer tjäna en liten slant på de :)


Tonight


Janni Jag o Linda på flaket, älskar Lindas min btw.
My singel ladies o jag ska umgås lite ikväll. Och jag ska få massage av Jannsan eftersom hon går massage o Hälsa på högskolan nu. Hon ska tenta på MÅndag och jag får bli övningsperson, det tackar vi för :)
Så Bye bye ha en fin sista del på alla hjärtans dag! Den va inte så illa som man hade tänkt sej. :)

Snölek

Har varit ute i snön, ensam och med min Kirre. Kände mej som ett litet barn! Sprang runt, busade me Kirre i snön, kastade snöbollar och gjorde snö ängel fast jag inte hade några skidbyxor på, jääävligt kallt måste jag säga. Dock är det riktigt varmt när man står i solen som är framme idag :) Myysig alla hjärtans dag än sålänge! ♥



Sötnöten!

Alla hjärtans dag

Dagen är kommen, den dag man hat-älskar?! Riktigt överskattad dag iallafall, med eller utan pojk/flickvän. Vad händer med alla brustna hjärtan? Alla brustna hjärtans dag blir de ^^ Neej denna dag är väl till för både par och icke par. Familj och vänner ska man umgås med och om man har sin andra halva så klart man ska mysa och ha de underbart. Det är en dag som för med sig stress, så jag tycker man skippar allt med köpa present. göra något mysig ihop istället.

I år firar jag ensam me familj och vänner, och de går väl lika bra det. Bara lite lite bittert ^^ haha

Så underbar

Fredagskväll

Ikväll har Wille (bror) och Jenny (hans flickvän) vatt här :) Han har gått och blivit seriös och är sugen på att köpa hus, dock var inte Jenny riktigt lika entuastiskt mot det. HAha neej tycker nog de borde vänta, så gammla är de inte ännu. Alltid kul när de kommer hem o hälsar på dock händer det inte så ofta. Det var konstig och bli "ensambarn" här hemma från början, men nu rule:ar jag huset ;)

Tidigare idag när jag var i staden, tittade jag på en massa resväskor hittade väl ingen som föll helt i min smak, men man får väl kompromisssa lite. Var även inne på H&M och köpte en skjorta och testade oxå den jeansjacka jag beställt från hemsidan. Fy nej den fick jag ta bort från beställningen, var inte alls lika fin i verkligheten som den såg ut å vara. Skulle ha köpt den jag hitta på Mq, den va finfin. Men men.

Nu hade jag tänkt mysa ner mej i sängen och kanske titta på tv/datorn <Guten nacht!


Mat handla ensam eller med någon likvärdig!

Påminn mej att aldrig mera handla i en mataffär med mamma och mormor. Jaaag blirr galen! Jag har kanske manligt tänkande när det gäller sånt. Men jag tycker man går in tar det man vill ha, sen är man klar. Men de ska hit och dit prata med den och den, och fiffla rundor med allt o alla. Nej klarar inte av sådant, agressionsutbrott. xD Det ända som är bra att man kan välja grejor som ska inhandlas :)


Njami

Nu sitter man och slappar, tittar på bästa serierna och smaskar i sig cashew nötter. Livet! ^^

Senare blir det nog att dra in mot stan hoppas på shopping :) Kanske en resväska som man kan dra på hjul, slippa bära, hade vatt skönt om man nu ska resa lite :P Får se om man hittar en snygg en.


God morgon

Vaknade för en liten stund sedan, denna fredagen den trettonde :O Frågan är bara om man ska lägga sig och försöka sova igenom hela denna dag eller lägga denna gammla skrock åt sidan? För hur mycket händer igentligen på denna dag? Finns det någon statistik över om de händer fler olycker? Isåfall hade det varit ganksa intressant. Börjar fastna i statistik träsket märker jag! inte bra ^^




Update: Såg nylingen på nyheterna om en flygplansolycka :O Jag som måste bestämma mej om resan idag!

Kan inte bestämma mej..

Om jag ska åka till Budapest eller inte?! :) Det är den jävla flygresan som får mej att tveka. Anners hade jag lätt åkt. Eftersom jag aldrig flygit känns de oroväckande. Tänk om man döör?! xD Men samtidigt måste de hända någongång, de vill jag ju. Och ballt hade de vatt att besöka Ungern. Men shit vad nervös jag kommer va när jag kliver på planet, dödsångest hahah. Neej ska man ta chansen? Alla kommer säg ja, men ändå.

Se så fint där är. Även kollat på andra bilder, verkar som de är mycket arkitekt inriktade där. Många fina byggnader.

120209

Nu är man äntligen hemma :) Och jag är ledig imorgon för vi blev klara idag Wiiee! Så himla skönt.
Efter skolan drog jag direkt till gymmet. Tänkte jobba hårt nu på Beach 09 hahha ^^ Där möte jag oxå min baldejt sedan balen efter gymnasiet. Ganska roligt, först tyckte jag jag kände igen honom men naah tänkte så att nej de gör jag säkert inte så la det åt sidan. Men sen möttes vi och gav varann blickar och då kom jag på de. Man känner verkligen inte igen varandra utan balsmokingen/balklänningen. Han bara: Alexandra va? och jag kom inte på vad han hette xD Måste kolla upp de nu tror de va Andree? :S Iaf så började vi snacka, man kanske möter på han där igen :) Yesyes. Nej nu ska det ätas och bygga upp sedan träningen.



ZzZzZzZ

Guuud vad trött jag är, ska nog ta och lägga mej tidigt ikväll, typ snart :P Och klockan är bara lite mer än halv tio. Undra när det hände sist, år sedan?! Imorgon väntar ännu en ny dag av statistik arbetet, hoppas verkligen de är snart över. Pallar verkligen inte mera! Ahjaa gonatt säger jag redan ;) Upp tidigt imon.


110209

Idag när man vaknade och tittade ut genom fönstret var det vitt vitt överallt. Ja, det har konstant snöat hela dagen. Jag har inget imot snö, men all slask som det för med buuh de suger verkligen.

Det blev skola förmiddagen sista lektion innan tenta. Ojoj och ja de är mycket att lära in. Efter det blev det lunch me Janni o Emma och sedan hade våra tärn-klänningar kommit in så vi gick och provade dem. Man får nog hålla lite me dessa luncher me pommes och onyttigheter. För klänningen ska sitta som gjutet den 23 Maj. Antagligen behöver jag inte lägga upp klänningen ifall jag hittar några skor me minst 5-6 cm klack, men ingen fångst i K-staden, så de får nog åkas till Lund eller något liknande :D Can't wait till bröllopet. Man ska ju bli fin i håret och sminkning och ha fin klänning o allt, man kan ju inget annat än gilla det. Som balen efter gymnasiet, fast ännu bättre.

Guten evning

Tysk-engelska där xD Aaa nu är de nog minsann tid o lägga sej om man ska upp sju imorgon. Har en lektion vid nio. Efter det ska min kära vän Emma komma hit till stan ifrån Hörby, de va ett tag sen vi sågs nu =( Och så hänger nog Janni på oxå så det blir reunion ;) Så tajta vi var i högstadiet. Fantastic three? xD Blev lite flummigt inlägg märker jag, man hör att man är trött. Gonatt!

These two ladies :)
Får bli lite gammal bilder har kasst me pictures på denna data-.

Tisdag

Ingen ork att tänka efter en sådan här lång dag av statistikarbete. Det blev många timmar framför datan. Ett sånt här arbete får en verkligen och se hur personer fungerar och nya sidor kommer fram hela tiden hah det är ganska kul. Speciellt Arsida där kommer alltid något nytt, aa hon ahr många sidor :P Nej nu ska jag äta lite. Njam njam. Får se om det blir lite plugg ikväll måste verkligen börja, för omtenta är oacceptabelt igen, speciellt när vi har den under tiden jag är i Stockholm!? Det går inte, så den ska klaras! Later *


:O

Satt och zappade lite, hamnade på tv4:as program "familjen annorlunda". Hjälp om man fick så måånga barn :O Uuuh man blir lite avskräckt. Sånn stress och multitasking heela tiden, bråk och stök usch usch jobbigt. Tur det inte är tid för barn på ett tag :P


En av storfamiljerna, 10 barn.

Buuh

Kom nyss innanför dörren. Nu liksom de känns hemskt. Man ska inte gå i skolan ända tills sju på kvällarna. Men men. Dethär arbetet vi ska lämna in går inte framåt i den fart vi skulle vilja, nej de går sakta. Imorgon får vi ta och träffas igen. Känns som vi har vatt på all vår lediga tid efter och innan föreläsningar plus lediga dagar. fick dock datortentan inlämnad sedan redovisningskursen idag :) wiie känns häärligt. Nogåt som man kan släppa nu.

Nu är Johanna påväg hit, ringer på dörren nu. Så skriver kanske senare :P


Kanske borde införskaffa en almenacka

Nu är de mkt planer här känns de som. Fick erbjudande av Janni att gå på bal den 28:e i Lund sent igårkväll :) Då kan man ju få användning av balklänningen en gång till, i love it. I förra veckan fick vi erbjudande av högskolan att åka till Budapest fyra dagar mellan 6-10 maj. Ojoj det skulle isåfall bli min första flygplans tur. Och helt ensam? :O men Ungern för 1000 spänn låter ju inte fel, de är väl inte de vanligaste ställe man åker till. Och så har vi Stockhomsresan den 2-5 April me klasshomiesen, första gången för mej i vår huvudstad. Plus är det bröllop 23 Maj där man ska va tärna. Och mellan allt detta ligger tentor o plugg hit o dit! Aaa detta är mkt planer för lilla mej som aldrig anners brukar planera nått :) Stora saker på gång Hihi



Ursäkta min kassa paint bilder, men har inte riktigt koll på hur man gör fina bilder, har heller ej photoshop.

Collateral

Tänkte bara tipsa om denna film en sådan här Söndagkväll. Den är verkligen jättebra och visas på tv4 plus nu! Började nio, inte allt för länge som man missat. Snacka om att va på fel plats på fel tillfälle, vad gäller filmens handling. Nu ska jag små titta på den och senare hoppa in i duschen.

lika eller inte


Kate Hudson/Kate Winslet
Jag vet inte om det är bara jag, men jag blandar ihop dessa två många gånger. Kanske fel på min syn men är dom inte lite lika ändå dessa Kate:ar? Kanske bara beror på att de heter samma. Eller är det bara jag som är förrvirrad som vanligt ;)

Melodifestival repris


Sitter och tittar på reprisen på melodifestivalen just nu, missade igår eller igentligen var jag inte så intresserad. Det har hänt något de är inte alls lika kul längre. Iallafall tycker jag inte de är någon som står ut och är riktigt bra. Utan allt låter medelmåttigt. Bara Caroline Af Ugglas som står ut men de är för att hon ser ut som en kvinnlig version av Thomas Di Leva. Roande! Måste faktiskt säga att Shirley klamp lät urkasss, nått måste vatt fel på hennes röst plus tkt jag nog Marie Serneholt skulle fått gå till andra chansen. Men men det är inte jag som bestämmer utan hela Svenska folket, och jag är bara en minemal mängd utav den.

Dagens i-landsproblem


Hur jobbigt är det inte när pudret går i smulor?! Mkt irreterande, speciellt när man råkar tex. tappa ett ganska nytt och hela alltet går i kras. iih. Nu var det dock i slutet av mitt puder men ändå jobiigt :P det hamnar nog snart i papperskorgen.

God Dag

Det är ganska määrkligt men jag och min kusin Julia, vi är ganska olika, nästan motsatserna. Ändå går vi ihopa så bra alltid, det måste vara så att motsatserna kompletterar varandra :) Titta bara på vad hon har på sina väggar (lite pinsamt) och de som känner mej vet att jag är heelt tvärtemot, inte det minsta intresse av traktorer?! liksom. Vilken tjej har de?? Nee ska försöka turn her around, dehär går ju inte! :P


Kalas

Nu ska jag på kalas hos min kusin och morbror som båda fyllt år! Hej svej! :)

090207

Satt uppe i natt till två tiden och tittat på två av mina "gilla" serier på mtv.com. Daddys Girls och The City såklart :) Systrarna Simmons i Daddys Girls är ju hel skööna, Crazy är va de är. Och så The City som är najs o titta på, speciellt allas stilar o allt. Eftrsom jag var uppe ganska sent så såg ja till och få mej en härlig sovmorgon idag, och satt mej här och började blogga nästan direkt :) Anners idag blir de antagligen att titta på filmen vi hyrde igår "Brudens bäste man". Och kanske hinna se nyaste avsnittet av Gossip Girl som jag har på andra datorn :P Mycket film och serier, mina största intressen :)

Fredag

Ja då är man hemma. Eller de va en halvtimme sen, om inte mer. Vatt i princip i skolan hela dagen, 9-16 och det var sjukt tråååkigt. Nej jag kommer nog aldrig bli något. Inget är ju roligt?! Usch usch. i alla fall inte statistik det är hemskt.

Kvällen började lite rörigt med dvd letande, hyrfilm, pizza och godis letande hit och dit. Men tillslut ordnade allt sej och vi kom äntligen hem till Rwan och fick se hennes fina lägenhet :) Och hyrfilmen satt vi på, men de blev inte så mkt tittande utan mest prat. Så vi kanske aldrig skulle ha sprungit runt och fixat dvd o film o allt. Men men lätt o vara efterklok :P Det va mysigt iaf. Nu ska jag bara sitta o mysa i tv soffan me mamma :)

Torsdag

Idag är jag äntligen hemma i en någerlunda tid, känns skönt. Vi fick en del gjort med marknadsundersökning alla enkäter är svarade på Wiiho. Och vi har börjat lägga in de på datorn i programmet vi ska sammanställa allt i. Så vi är på god väg nu :) Underbart! Efter skolan var jag på kaffe hos Sanjin ^^ Men de va bara han som drack kaffe, jag drack läsk xD Hehe Inte vuxit upp ännu. Nu ska jag slappa och titta tv o bara mysa och ta de lugnt. Imorgon väntar en heldag i skolan IGEN. Buuuh. Men sen kommer ju helgen Wunderschöön!

Snöö :)

Imorgon väntar ännu en dag av grupparbete, ska försöka få ihop alla svart till marknadsundersökningen och börja sammanställa det. Puuh, de kommer inte bli lätt!

Det snöar här i Kristianstad. Hur mysigt som helst, speciellt när man åker bil och flingorna kommer som flygande spik mot en och attackerar. Även om man längtar så in i till våren nu, så va de ganska trevligt med lite snö såhär i februari :)


040209

Ganska fullsmockad dag idag, nyss hemkommen. Började med grupparbete, den jävla marknadsundersökningen ååååh vad trött jag är på den!! när vi väl har alla svaren så kanske det lättar. Sen var de föreläsning och efter det tentagenomgång eftersom jag fick U på tentan så det blir omtenta den 27:e jiiihooo. Nej men jag va inte ensam ju 60 % fick faktiskt U. Men men. Det får väl bli bättring. Och sen innan jag kom hem blev det spinning :P

Denna dag har verkligen inte vatt bra, skit rent ut sagt. Nu är det dock bättre. Men när den börjar med att Selma drar fram att hon inte längre är "sugen" på att åka till Stockholm. Då slog det slint! Vi har bokat och ordnat allt, jag frågade tillochmed fem gånger innan jag boka så alla var säkra o ja de va boka nu då! man fick som svar och så plötslig slår detta en på käften. Men hon ska me! Det går inte att säga att man inte är "sugen" längre, de kommer ju sen. Ahja sen fortsatte det med marknadsundersökningen det är ju skit jobbig att få folk som ska svara, speciellt när vi måste ha minst 180 personers svar. Nej det drar verkligen ner en. Plus hela underkänd grejen. Ja det blir Selma o jag på omtentan ;) O de andra då ^^

Helvete

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah i go nuts! Haha nej men fy fan det står ett fett U på mej på Statistik 1 kursen. Buuuuuuh pallar inte med omtenta. NU hoppar jag av! Inte blir det bättre att vi är på en högre statistik kurs nu (Statistik 2) hurfan ska man klara 2:an om man inte klarat 1:an, nej jag vet inte. Men usch nu vill man ju bara ge upp allt. Om man inte orka plugga innan, nu saknar man ju ambitionen ännu mer. De känns faktiskt konstigt, tyckte det gick ändå ganska bra på tentan. Var ganska säker på ett G. Men nej.

Om man kände sej osäker på ekonomi utbildningen tidigare så känner man de ännu mer nu. Det är ju såå sjukt tråkigt :/

Tisdag

NU är man äntligen hemma :) Skönt. Tror jag blåste iväg påvägen mot tandvårdshuset. Men men väl där så fick man vänta skit länge, som vanligt, och de ska klaga på en när man själv är sen.!  Ja de va i princip 500 spänn för att sätta sig där visa sitt leende och gå hem! Det är sinnes sjukt. Luredrejeri.

Har dock nyss vatt och hämtat ett paket ifrån H&M, så nu ska jag ha lite roligt och testa :D


030209

Ledig dag idag igen. Fick nyss reda på att bibblan hade fått tag i den boken jag behöver till denna kurs så im happy! :) Snart ska jag dra in till stan och sen gå vidare mot folktandvården. Ska göra en återkoll på ortodonti. Antagligen kommer de göra ett avtryck, har inte vatt där på ett år säkert. Och så kallar dom mej nu, snikna de är så de kommer kosta mej 500 spänn. Mycket trevligt, de kunde tatt mej innan årsskiften då hade det vatt free, men dom är snikna dom där. Men tänderna är väl viktigt, så de är bara o slänga fram pengarna :P

Dagens


Råkade få med mej ett par skor hem efter rundan på stan. Och även ett satin påslakanset och en fin kofta :) Man hittar fan bättre saker här i lilla Kristianstad än i stora Malmö ^^ Hade tittat på dessa skor ett flertal gånger jag vatt inne på Wallenbergs men då kosta de 995 kr så kände inte att de va lönt och sen gick de ner till 699 på rean och idag var det halva rean så fick de för 350 spänn, sicket kap! Synd bara att de inte är så mkt kvar av vinter, inte direkt vårskor. Men ska tänka över dom en gång till innan jag bestämmer mej. Testade även en söt jeansjacka på Mq så de blir nog bra med den från Hm skulle jag tro om den är något sådär lik.

Eagle Eye


Denna blev min räddnig idag när jag satt o hade tråkigt ensam i Mormors lägenhet! Tur jag tog me mej den :P
Den va ett bra exempel på när tekniken går överstyr och även bevakningen av alla händelser. Aa den var faktiskt riktigt bra, spännande!

020209

Ledig dag idag. Så nu drar jag in till Stadt! :) Kolla lite rundor i stan och upp till mormor. Tar me datan men säkert inget internet =( men kan se en film när jag e hos mormor. Sjukt hungrig e jag nu, inte ätiti frukost ska nalla mat när jag kommer till henne xD

Bra musik för dina öron

Jag har alltid stor gillat Leona Lewis sen Bleeding Love. Tog mej en runda in på YouTube såhär på kvällstimmarna. Ooh gud så bra hennes röst e wunderbar! Love It!


Nutidens teknikbehov

Ja då har man vatt å tränat. usch usch, jobbigt men bra :D

Nu sitter man me Johanna. Vi är bäst, värsta tekniknördarna. Hon sitter vid min stationära dator på msn och musik på, jag sitter i sängen me min laptop och tv:n står på i bakgrunden. Hur stort behov kan man ha teknik egentligen!! Jag vet då att jag inte hade klarat mej utan min tv!! Den är värd mest. Sen kommer laptopen och då har jag ju helt glömt bort mobilen. Nej jag hade helt enkelt inte kunnat leva utan de o det är ju helt sjukt igentligen. Det finns ju inget annat o göra? :S Känns så ofta iallafall. Undra vad man hade hittat på om man levt för 100 år sedan.

What A Feeling


Den här piggnar man till skarpt me :D Gjorde mej så jävla glad.
Så nu är jag uppe och ska göra nått av denna dag!

RSS 2.0
Test