Test

Wednesday

Det har inte varit lite varmt och solig idag!! Vatt rekord varmt för mig iallafall. Solat och haft dett gött. Synd bara pluggandet lider för inte fan vill man sitta inne o plugga när det är så härligt väder. Fattar varför man har långlov just på sommaren nu! Men ååh. Om de kommer hålla sej så här fint vet jag inte hur tentan kommer gå, åt skiten igen kanske =(

Neutrogena


Hämtade ut detta lilla paket. Ska testa Neutrogena oil-free produkter och recensera. Har en massa prov som jag ska ge till er?! hahah iallafall de jag träffar :) Woho kul kul, gratis grejor.

Leksaksfreak

Var inne på BR idag, skulle köpa present till Rwans broder. Leksen som jag är ska jag pilla och leka med allt, speciellt de med ljudeffekter!! Men jag är nog en bra leksaksprovare att ha med när man ska köpa något ;)



Förutom det belv det årets första grillning. Blev hamburgare borta på mammas dagis när de hade grillkväll ikväll. Längtar bara till riktig grillning med kött åååååh ljuvligt! Jag skulle aldrig kunna bli vegetarian!

Söndag

Mys väääder idag! Vatt ute hela dagen tills nu när jag satt mej här, duty calls ^^
Ja började med frukost ute, sen har man solat, hängt tvätt, fixat, fikat och allt. Så idag har jag nog sammlat på mig en massa D-vitaminer :)
Längtar bara till sommarn när man är ledig!!

Wiiee

Sitter och tittar tillbaka lite på bilder sen Stockholm.. Ååh vi måste göra det till en tradition och åka dit på vååren. Så mys. HAhah plus hur söt Selma (Temlan) var på hotellrummet!? osedda bilder ;) Fy fan va najs vi hade de där uppe.


Annars har det vatt en super skön dag idag värme och sol. Gjort bra för min förkylning! :)

En promenad i K-stad



Igår var en mysig dag, gick på en promenad med mormor :) Kristianstad!
Den var nog bra för min förkylning jag dratt på mej :(
Mormor tog på sig en rock som jag kallade blottar-rocken xD Sen snodde hon mina solbrillor ;P

Dålig natt

Inatt kunde man inte sova så låg och läste en veckorevyn typ till tre fyra tiden. Sen somnade jag nog, tills imorse när klockan ringde klockan sju. Gick upp och kände att hjärtat rusade. Det dunkade fort och hårt som jag nyss hade tränat i en timme. Läskigt va de men efter cirka en halvtimme gick det över. Mycket skumt!! Inte den bästa morgonen och natt :(

Nu är jag iallafall i skolan och hålelr på med något cp databas it grej :P


HaHAHaha


Hahahahh bara måste lägga upp denna! Skrattar som fan varenda gååång. Titta på han i ljus skjorta hans reaktioner xD

Ibland kan fan reklamer va nått å ha ^^

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder


Igår va det super fint väder så jag satt mej på mormors balkong och solade innan jag drog iväg för att träna :) Och senare mot Billy. Igår hade jag förståss dratt på mej skinnjackan och allt för det var ju kyligt på morgonen men sen blev det alldeles för varmt på dagen. Idag var det helt tvärtemot. Imorse tänkte jag de kommer ju bli varmare mot dagen så tog på mej endast jeansjacka, men ne då va de kallt hela dagen idag!! Aaah, har inte tur med det här vädret! 

Känner av att de kanske kommer komma en liten förkylning. Svider lite i halsen =( Det hade ju suttit helt perfekt, NOT!

Nya kronan!?

Har ni förresten sett nya kronan!? Hade inte jag tills Johanna kom med den nyss. Shit den såg skum ut ^^ Trodde knappt den va verklig?? Sheck it out!

Den underbara sagan om ett land på andra sida hafvet
Sverige 1809 * 1 kr * 2009 Finland
Står det på baksidan. Haha Dont know why :P

Brännan

Idag kom bror och hans flickvän hit, för Wille skulle hjälpa pappa sätta upp vår nya garageport. Jenny och jag bytte snappt om till bikini sen satt vi ute o sola den mesta delen av dagen :) Så nu på kvällen kom solbrännan, ganska rööd hoppas de lägger sig och de blir brunt sen :D Wiiiee. I really wanna be brownie. Man ser så mkt fräshare ut när man är brun och så vill jag ha solblekt hååår. helst vill jag göra blonda slingor men ne de blir ju alri av!! xD

Det som är lite sjukt är att man går runt och tror det är sommar, fast vi bara är i April. Men de känns nu på kvällarna när de blir kyligt som fan. Men man vill ju inte vänta tills sommaren de e ju 2 månader kvaar :( Dock brukar inte sommaren bli så bra om de redan är sol så här tidigt, men hoppas får vi :D

Sunshine

Ooooh nu har jag legat ute o myst i solen sedan, ett halv två :) Underbart!! Man kunde visst hoppas även om de va kyligt igår. Har dock hört att de ska bli sämre i helgen igen, men man får va glad för de lilla vi får :)

21:58 Torsdag

Tja tjena hej! Eller ja! haha flummig.
Har vatt och tränat innan ikväll, det var ett tag sen nu kommer inte ihåg sist men de va nog vecka innan Sthlm iaf. SÅ nu ska jag komma igång igen, Beach 2009 lr ;) Aa då hade de suttit fint att va fit. Träffade även han där baldejten igen ^^ Han sa att vi skulle ses nästa torsdag kväll igen, då han tydligen har det som standard dag till gymmet :P Får se om jag dyker upp hihih 

Jag ger fan upp den engelska kurslitteraturen vi har, försökte börja att läsa men de tog mej en halvtimme minst att läsa två sidor, och boken är på långt över 300 sidor iallafall. Det här kommer inte gå bra :/ Varför kan de inte hålla sig till Svenska!!!

Ahja imorgon är man ledig :D JAg vill ha sol! Sola lite hade vatt underbart, lite början till brunhet nu när man är sjukt blek efter vintern. Men idag ahr du ju inte vatt så himla fint väder sjukt kallt med skinnjacka tillochmed så man kan nog inte hoppas för mkt.

Onsdag

Hahahahahaah som anat står det ett U på mej i Organisationsteori. Dags för omtenta igen! Bortkastad timme att gå till den tentan ja.. Men men ^^ Denna gången har man iaf två veckor på sej att plögga till den :P

Annars idag har det vatt slappt kollat igenom min deklaration som verkar stämma. Och annat smått o gott. Boken är utläst nu btw :D Synd att det är lite blåsigt ute för kallt för att lägga sej och sola lite, jag som hade velat de nu när man är ledig o allt :/

Jag tönta mej vid slottet i Sthlm ^^

Alliiee sprattelgubben?


Fick denna nyss av Selma var tvungen o lägga upp den direkt! Skrattar varenda gång jag ser den. Hur fick jag den sprattelposen!? :P

Todaaay

Efter en lång skoldag idag så kom jag hem och satt mej ute och läste När jag hör din röst, är innne på sistan nu. De va så grymt mysig i solen plus en mysig varm katt o gosa med. Lite senare drog jag hem till Johanna och där blev det badminton me hon och hennes bror. Jag vann ju såklart Hahah bäst. Nej men de är fan en sport jag är bra på annars e jag sämst på de mesta sport. Fattar inte känns som alla av de manliga könet är galna i sport, ösch nej TRÅK. Hihih
Nu e de slapp framför Andra avenyn och datorerna ^^

STHLM


Lite Stockholm bilder, ååh sånn tur vi hade med vädret de va wunderschöön. Jag vill tillbaka :D

Im Good

Känner mej aningen duktig nu har sökt 7 sommarjobb. Dock var bara tre av dem utlagda som annonser de andra spontansökte jag hos. Får väl se om det leder mej någonstans. Hade vatt sjukt najs me jobb, tråkigt o sitta hemma. Ahja man får hålla hoppet uppe :D

Annars har jag bara tagit det lugnt idag slappat i solen och lite sånt :) Nu e jag me johanna.
Imorgon är det skola igen, känns som de va ett tag sen nu efter lilla "lovet". Börjar med en heldag oxå :/


090412

Jag har varit grymt slapp och inte skrivit.. Inte orkat öppna datan äns :P Men idag satts den på.

Igår var det Påsk Middag med släkten nere i Gladsax i Simrishamn trakterna som tog upp min tid. Sjukt mysiga småhus och små gator finns där :)
Idag har tiden spenderats med Janni som ville titta lite på böcker och anteckningar sedan min ekonomi utbildning då hon själv funderar på att söka det nu till hösten. Sen har hon tittat över sommarjobb till mej så hon har tvingat mej att söka tio stycken :O men tror inte de är möjligt. Får se vilken lögn jag kommer på ikväll när hon ringer och hör hur det gått ^^ Ska nämligen ta mej in till stan till Billy och se hans nya lägenhet :) He is back i Kstad. Så blir nog att söka imon!

16.03

NU sitter jag iallafall hos min kusin Julia ;) Nyss vatt ute och tittat på deras får hihih ^^ Innan idag var jag i stan med Emma o Linda och mötte senare upp Emelie och Erika på fika. Solen sken härligt, dock gick den i moln ibland då blev de lite kallt med bara jeansjackan på men men förkylningen har man ju redan :P Nej nu ska jag va lite social här!

Movie



Gud vad sjukt bra denna filmen var igår, som anat!!! VAr i extas när man kom ut ;D Kan tillochmed tänka mej att se den en gång till på bio ^^ Den var lika bra som ettan. Tvåan och trean tkt jag blev sämre och sämre, kanske berodde på att Vin Diesel inte var med, JA. Hans röst e åååh och Paul Walker e ju oxå hetto.

15:30

Idag hade man tänkt sej ta en lång sovmorgon. Men först vaknar man av åskan halv sju och sen när man somnat om väcker mamma en klockan nio när hon går Varför är min fråga arrgh :P Ahja så kan de va. Mysko med åska de va längesen kändes de som, de är väl nu när kallen möter värmen.

Har mest inte gjort något idag. Men ska snart ta min kos in till stan till mormor tror jag och ikväll blir det bio. Fast & Furious :) Älskar första filmen då Vin Diesel är med dde andra två var sämre, men nu är han med igen så jag tror de kommer bli riktigt bra :D

Woow

Omg Omg Omg nya avsnitt av The Hills e ute mtv.com! Shit måste se.. men samtidigt vill jag ej för när man börjat sen är de tråkigt när man inte kan se mera... What to do. Blir nog att se ändå!!

"It's so out"

Wooooow jag skrapa ihop mitt första VG idag! Wiieee. Fan va glad jag blev och är :D Jo vi kämpade me de arbetet och nu fick vi högsta betyg! So happy!
Nu e de lite kort lov för oss. Vi har ett par lediga dagar nu plus de röda dagarna så på tisdag är nästa skoldag :D

Jag vill ha allas bilder ifrån Stockholm btw nu! Så send me babes ;)

Ekonomin

Jag räkna nyss ut att ungefär spenderad summa var 4500 kr i Stockholm. Där in räknat inträden, kläder och mat xD
Själva resan med tåg o hotell låg väl på 2800 kr tror jag, högst de iaf.
 Men de va de värt :D

Hemkommen (igår)

Igår kom man hem ifrån storstaden. Kan medge att man saknar den lite, trivdes enormt! Men de kanske var ledigheten!? fast jag gilla stan, enda nackdelen är väl att man blir så liten där sjukt mycket människor ju. Nej vill verkligen upp igen snart! :) Blev lite kändis spotting osså, men mer om de sen.

Dock är man trött som fasen, igår va de nära dödentrötthet. Gick o la mej redan tio och somnade bums. Dock va man tvungen o gå upp me tuppen till skolan idag. Ska bli himlans skönt efter imon för vi har bra med lediga dagar denna vecka och nästa :) går två dagar i veckan endast.

Blir väl mer att berätta om stockholmsresan sedan när jag har ork är slö nu, ska in o kolla internetbanken nu och se om man har pengar kvar för det blev rejält med shopping kan jag säga :D Likelike!


Sleep

Packningne tror jag e någerlunda klar förutom de jag ska använda innan resan och nu e det väl dags o sova för de blir upp tidigt imon. Så säger Stockholm nääästa!! Wie! btw e mitt lock i örat kvar o jag blir cp.


090401

Ja då var man nyss hemkommen. Vatt hos mormor och en runda inom Willys för att köpa färdlektyr blev en del hihih fyyyyyy helvete va härligt väder dee vatt idag, solsken, soolat på mormors lägenheet sommaren är kommen så länge de varar iaf. Härligt och se alla på uteserveringarna som öppnat idag :)  Då fick man deklarationen i brevlåda idag oxå. Ska tydligen få tillbaka litegranne Wiieee jag som trodde jag behövde betala in så jag e glad :D Nee jska försöka få igång packandet nu...

By the way är det ju första April idag.. Men jag har inte lurat nåågon :( tur som har jag inte själv heller blivit lurad haaatar verlkigen de! Blir sjukt cp om man verkligen går på de.
hahaha johanna ringde nu när jag skrev o hon försökte luras sa att hon hade vunnit 10000 tusen men den gick jag icke påå ;)

Vafan gör man åt lock i örat??? Har fått de de senaste dagarna! Jobbigt hör halvt!

RSS 2.0
Test