Test

Mys Söndag

Kom nyss hem efter en runda på julskyltningen :) De va mys i stan med tomtar o julparad och såklart massa belysning i träd o liknande. Innan dess var jag på Sirius och åt lussebulle o drack glögg med familj o släkt, julstämmning till max idag! Blev dock inga julklappar, måste verkligen ta tag i det.

Tog inga bilder så får bli en ifrån Lunds skyltning

Imorgon börjar tentaveckan så det blir mycket plugg nu! Ska försöka ta mej samman.

1:a Advent


Ibland kan man önska sej att man var liten igen :) Som på första advent då jag alltid bråkade med min bror om vem som skulle tända ljuset. Man uppskattade dessa tillfällen mer då. Idag visste jag knappt om att de va första advent förän jag kom upp å såg att ljuset va tänt. Neeej jag vill va liten igen :) Julafton var oxå mkt roligare då!

Pepparkaksbak va det ja!

Så lite var de kvar av degen efter bilden ovan.

Det är en liten tradition för mej, mormor o mamma att baka pepparkakor varje år. O ingen ändring på de i år :D Blev en hel del pepparkakor. Det värsta är att man inte kan hålla fingrarna borta från degen utan små äter hela tiden, den är ju såå god. Känns i magen i efterhand xD
Imorgon blir det mer julbestyr. Julskyltning på stan och glögg på Sirius :) Hoppas man kan hitta en o annan julklapp oxå måste börja inhandla!

Julklappar


Jag älskar de här skorna :) Kommer från nelly! Aa vad är de med tjejor och skor. Synd att de snyggaste skorna oftast är svåra att gå i eller ger paaain. Men pain is temporary ;)  Hade verkligen inte vatt fel att ha en walk in closet, fylld med kläser och skor bara att välja o vraka. Min högsta dröm haha De ska jag fixa när jag blir stor xD


Den här asken med tre par hanky panky i hade inte heller vatt fel att få i julklapp!

Pepparkaks bak och julklapps ångest

Usch ja de hände inte mycket med denna Fredag! Slapp igen, men ska försöka göra en förändring ;)

Ikväll har jag iallafall nyss ätit middag med mamma. Oj så mätta vi blev. Kan knappt stå eller gå hihi Mamma gör nu pepparkaksdeg som ska ligga i kylen under natten o imon ska de bakas! :) Nu ska de bli julstämning.
Idag insåg jag oxå att de är mindre än en månad till jul. shit shit måste verkligen komma på vad man ska köpa för julklappar. Det är julskyltning här i stan på Söndag så då hoppas jag att jag får lite idéer. Jag säger bara det är tur man inte har pojkvän nu till jul för sån ångest jag hade haft över julklappsköp då!
Ikväll blir det anners tv mys.


Slänga pengar..

Some just don't get it. Och jag kan inte säga nej! Aaaah jag måste lära mej o va smått taskig :P
 
Ahjaa sleten dag idag, skolan stan o spinning! Imorgon är man ledig o jag vill köpa kläder, grejor å allt. Varför hittar jag inget? Jag som är så sugen på att försörja finanskrisen, jag om nån borde ju hitta nått! Men nej, jag är en sånn tänkare när jag köper saker, är det nödvändigt, kommer jag använda det, är priset okej? osv. Nej ska sluta tänka o börja slänga pengar åt alla håll, det är ju iallafall kul. Fast kanske inte i efterhand xD

Men imorgon är det Fredag Yeaaaah! :D
Får se vad som hända ska. You'll never know! Kanske hemma kväll, kanske utekväll eller nått helt annat. Ha det!!!

En vintrig kofta kanske


Denna vintriga kofta ifrån lindex, hade inte suttit fel. Vit o varm, inte lite mysig :) Kankse blir nästa köp!
De har dessutom ett erbjudande om dagen på hemsidan.

Ooj.

Tittade nyss igenom mitt rum o hittade alla dessa lipgloss o läppbalsam av olika slag. Hahah det har blivit en liten samling. Kan ju bara använda ett åt gången, de kommer aldrig ta slut xD Jag har säkert fler som jag inte hittat. Ska iallafall inte köpa fler på ett tag nu!  


När ska man mogna

Känner mej lite bortskämd att bo hemma på något sätt. Jag kan vara ledig en hel dag utan att göra något här hemma. Inte ens mitt egna rum är städat eller upp plockat. Det ser ut som helvetet här, men skyller på att det är så litet så att jag inte vet var jag ska göra av alla saker.
Nej nu har jag vatt ledig en hel förmiddag och jag ligger fortfarande i sängen med tv:n på, inte tänt någon lampa, knappt varit ur sängen förutom när mamma kom hem på rasten o gjorde lite mat å äta. Okej detta låter riktigt illa men jag kan faktiskt laga mat själv dom gånger hon inte kommer hem men eftersom hon alltid nästan kommer hem på rasten så gör hon oftast det. Nej när ska man mogna. När man flyttar hemifrån blir man allt tvungen till det, kanske dags snart o göra det? :/

Sov gott

Ikväll har det blivit mycket data och tv, som vanligt xD Hahah men vad ska man göra ^^
När jag kom hem satt jag mej för att göra klart den löpande bokföringen på datortentan. Och jag blev klar, rättade en del o så men det känns fortfarande som jag har en del fel. xD Får visa och se om jag bli rättad av vår Föreläsare.

Imorgon är jag ledig får se vad som hittas på. Kanske en runda in till stan o shoppa, kanske stanna hemma o ha de mys! De flesta av vännerna jobbar, pluggar eller har flyttat, ganska trååkigt blir inte mkt mitt i veckan att göra tillsammans. Men helgerna brukar det bli något, får se vad det blir denna helg  :) Ganska sugen på att gå ut, har fått frbiljetter till nya nattklubben kaos så dit kanske det blir en runda.

Nu säger jag Gonatt även om jag nog kommer sitta uppe ett tag till :P


Vad tycks om denna sängen som är rätt anpassad för folk som ligger på sidan xD


Mascaror


Jag är en äkta mascara nööörd :P Eller vad man ska kalla det men iaf använder jag alltid massa mascara, tycker det öppnar upp ögat och så ser man mer fräsch o inte så trött ut. Det gör verkligen jäätte mycket!
Testade denna mascara idag. Hade jätte stora förväntningar, men nej de höll inte riktigt. De var mest jobbigt att sätta på eftersom den har en så stoor borste ( Vilket brukar va posetivt ) men i detta fallet var den för stor, svår applicerat. Plus var borsten också stixig på nått sätt de känndes när man satt på mascaran. Nej förväntnignen svalnade ganska snabbt. Förutom det gav den annars ett bra resultat :) Som håller och är lite mer svårt att få bort än vanliga icke vattenfasta mascaror. Vilket i mitt fall är negativt då jag ofta mot kvällen brukar pilla av mascaran. Vet att de inte är bra, rycker ofta bort lr bryter ögonfransarna, men jag tycker eye makeup remover svider? Någon som har tips på en bra sådan? :)

Guten tag

Snart ska jag ta bussen in till stan och äta. Sen är det föreläsning ett, och såklart blev jag inte färdig igår satt uppe till halv ett men sen orkade jag inte mer plus tog batteriet slut på datan xD Nej får lämna in på torsdag istället.
Det är verkligen skööönt att bara gå i skolan två dagar i veckan o tre timmar per dag, passar mej perfekt :) Hihih Men man har alltid plugget bakom sej och vet att man måste läsa men usch jag hatar å läsa :/
Ahja nu gåår bussen alldeles snart!

Mååndag

Har vatt i stan hela dagen. Mamma har klippt sej med min rådgivning ble de skit snyggt ;P HItta of course lite grejer i stan kanske blir det julklappar eller köper ja de själv kanske xD Kan oftast inte vänta när jag hittar nått så köper de själv direkt. Inte bra för önskelistan.
Sitter framför tv:n nu och tittar på nya 90210. Ska ge de en chans oche om det är nått att titta på :P Får göra lite bokföring samtidigt eftersom de ska lämnas in imorgon,tror jag :) Inte så bra får sitta hela natten maybe för klart ska de ju bli!
Blir glögg o peppakaka nu! :)

Spinning

Är det fler än jag som fååår ont i rumpan av spinning?? Kan knappt sitta på en stol utan att de gör ont xD
Nu ska jag ta mej nått att äta, viktigt efter träning så man bygger upp istället för att bryta ner musklerna. Sen blir det tv hela kvällen :P Ledig imorgon oxå, blir väl in till stan en runda o lite plugg.

Träning

Nu ska det iväg o Spinnas!! :D


God morgon/eftermiddag

Shiiit vad mycke klockan är redan. Känns om jag vakna nyss. Mamma kom in o väckte mej vid halv tolv då jag fick frukost på sängen, såå gulligt :) Det berodde nog mest på att hon ville att jag skulle se Idol reprisen eftersom man missade den i Fredes. Mamma är lite smått tv galning som jag då, men hon är mer besatt av att se exakt alla program :P 
Tiden rullar snabbt och jag ligger fortfarande i sängen. Nä nu får jag allt gå upp o få något vettigt gjort ;)


Gossip Girl


Sitter och kollar på de gamla avsnitten av Gossip Girl. 
Smått sorgligt o titta på, påminner mej om en.. Men de är brao! :)

Smoothie


Gjorde nyss Smoothie till mej o mamma :) Blev riktigt Mumma. Hallon och Blåbär! Ska göra toast snart oxå. Goddie!

Fredagskvällen

De va en mycket trevlig kväll hos Emma i Hörby igår :) Thank ya babe!
Sicken julstämmning det var med glögg och julgodis. Hon hade även pyntat lägenheten en hel del med julsaker. Mycket mysigt! Blev lagom lugnt och mycket kackel hah som de blir när man bara är tjejer  :)

Vägen dit var faktiskt mer halt än senare när vi skulle åka hem. Men vi klarade färden galant. Såååg den första snön för vintern när man närmade sig Hörby myysig juu! Den kommer väl snart hit oxå, vet inte riktigt om det är positivt eller negativt. Lite snö skadar inte :)

 

Godkänd

Hahh fick godkänt trots allt på Marknadsförings tentan :D Trodde verkligen inte det, så himla sköönt o slippa omtenta nu!!

Ikväll blir det iaf avfärd till Hörby där Emma bor, ska ha lite kul vi tjejer. :) har hört att de ska bli blixthalka men Janni får väl köra lugnt så vi kommer säkert dit o hem. Alla verkar ha haft snö, men här nere i Kristianstad har de inte kommit en enda flinga! Ahja den kommer väl tidsnog. Nej har skit brottom, ska va i stan 17.10 o bli upphämtad och jag har inte fixat mej än. Får inte glömma de tio sakerna vi skulle ha med oss wie hoppas på det är nån kul lek av nått sätt! Bye bye!

Heelluu

Idag har jag inte vatt hemma alls knappt, kom hem sent och nu är jag med Johannis :P
Skola typ hela dagen fram till tre iallafall. På lunchen gick jag o Selma till kvantum för att köpa nått å käka, träffade på sådana där jobbiga mobilförsäljare. HAHha De är så himla roligt varenda gång. Jag brukar alltid stanna o lura dom att man ändå är ganska intresserad och sen när man stått där o snackat en halvtimme och dom frågar ifall man ska slå till, då slår jag till med ett fete NEJ! haha alltid lika kul. Men han gav sig inte riktigt, han bjöd tillochmed på sitt nummer ^^ Stockholmare! xD

Var oxå på stan me en klasspoler ^^ och köpte lite things. Bland annat örhänge o väska :) Hon handla massa till sin lägenhet, åååå så avis jag är vill också flytta hemifrån. Fast ja, jag vet att jag kommer döö av ensamhet! Klarar inte mej utan minst tio kramar per dag haha xD Får allt hitta någon som vill flytta me mej.! Behöver tvåsamhet.

Senare på kvällen var jag i gymmet, o tränade lite. Var lite trötter så blev inte jätte mkt gjort men lite är alltid nått :P Mest berodde det nog på att gymmet var full på folk inte en enda maskin ledig nästa :O Det är så jävla tråkigt. Friskis BYGG UT! 

Ahjaa, LEDIG IMORGON :D Ska dock plugga hoppas jag, måste tvinga mej! Löpande bokföring ska göras. Ha en bra kväll ♥


Naaaw Sweeet!!


 


Slut på..

Sovmorgonar! Eller iallafall imorgon börjar man nio så får gå upp redan vid sju :P Händer inte så ofta längre. Men imorrn ska man upp. Sen är man ännu en gång ledig till nästa Onsdag, men denna gången får jag nog lägga ner mer tid på att läsa xD

Känns som folk är allmänt lite lägre. Kanske beror på väder, mörker o VINTER! Det är den här tiden man vill ha någon o krypa ner i soffan, tända lite ljus kolla på en film o bara mysa. Men så är inte läget nu så man får klara sej :) Rycka upp sej på något sätt! Jag brukade gilla den här tiden när de närmar sig jul, känns inte som man är på topp i år. Men de ändrar sej nog när julstämmningen infaller, Härligt med JUL! :D MYS!

Gomorron

Uppe me tuppen ^^ heh nej men de e sköönt med sovmorgonar. Känns som jag nästan alltid har de nuförtiden :)
Har en föreläsning klockan ett, redovisningen fortsätter. För en gång skull gick jag upp o satt på datorn, skrev ut papperna till föreläsningen så nu slipper jag skriva en massa :D
Ska ta bussen för att äta lunch om mindre än en timme hos mormor, slapp som jag är! hihih
Ha en bra dag!

Får inte nog av denna lyssna! Refrängen är gutes! :D

Gokväll/Gonatt

Nej imorgon är min ledighet slut, inte mkt har jag gjort xD
Ska lägga mej o kolla på det som återstår av 50 first dates, har sett den tidigare o den e bra :)
Så säger gonatt nu! Sov goott ♦

Den här blev det

Samsung F480 Touch :)

Får allt vänja mig vid ej Sony Ericsson o speciellt touchen. Men de ska nog gå bra :D Ligger på laddning nu sen ska de lekas med den. Är alltid sånn när man fått nya grejer vill packa upp o använda direkt!

Idag gäller de

Ska om någon timma dra iväg till Elgiganten o fixa ny mobil :) Har fortfarande inte bestämmt mej.. Fundera fundera kommer väl aldrig bestämma mej, ska ha pappa med mej så hoppas jag man kan bli övertygad :P

Dessa ligger kvar under top tre.. Kanske kommer hem med någon helt annan xD Vem vet! Bara den är snygg så ^^


Måndag

Pizza blev de till käk ikväll. Mkt gottit, både snabbt o enkelt.
Ananasen gör susen :)



Ganska långtrååkig dag idag, knappt gjort något. Vatt hos mormor i hennes lägenhet in stan. Gjort minimala mängder bokföring. Man är helt enkelt för slapp! Imorgon hoppas jag jag får lite mer fart..

God kväll


Ungefär såhär såg jag ut när jag va borta o städade på firman innan xD
Damsugaren var borta så fick ringa till the boss o han hade den hemma hos sej, men hans fru kom ner me den tillslut så jag kunde städa ordentligt. hihih 210 kroner rikare blev jag på 1 - 1.5 timme/ar. Alltid nått! Barnpassning blir de kanske oxå framöver.


Resten av kvällen har jag umgåtts me Johannis (Johanna). Hon o jag på bilden.
Jag cpa loss riktigt på senare kvällen, för mkt socker antagligen xD

Har ledigt tills på onsdag. Härligt! De blev nästan en vecka hade senaste föreläsning i torsdes :) Ska väl plugga lite bokföring o så nu på de lediga dagarna. Debit o kredit, debit o kredit!
Gonatt på er!! ♦ 


Mys Kirre


Sitter i sängen min och min älskade Kirre ligger här o sover hon gillar visst mina ullstrumper ^^ Söötast!

Nej idag har man väl inte jätte mycket på listan över saker som ska göras. Utan städning blir de ju borta på företaget som alltid varannan vecka. En lite slant får man ut av det iallafall fast de e dööötråkigt o ta sej dit. Men men de känns gut sen när man kan köpa sej nått fint för den lilla lönen ;)

:)


Följ min blogg med bloggkoll





Tv

Va e de för fel på tv folket? Aldrig något bra på tv på Lördagar? Kan de aldrig gå någon någorlunda bra halv-ny film. Antingen visar de kassa gammla filmer eller år de samma som visas om och om igen. Inga bra tv program heller. Men men de är väl meningen att folk inte ska sitta hemma på Lördagkvällar xD
Usch känner mej slöö som sitter hemma ^^

Löööda

En tråkig o regning dag som denna Lördag drog jag in vid halv elva till stan o mötte upp ett par av mina vänner för att käka brunch :) mycket mysigt blev det o gott. Käkade på Bunna som de heter väldigt märkligt namn, Toast till alla!


Sen gick vi vidare o Janni bestämmde sig för att klippa sig o färga. Som smått försvann en och en. Tillslut va de bara Janni o jag kvar. Hade de väldigt trevligt inne på Xclusive som vanligt de har alltid värsta servicen. Fick sitta i massagestolen o dricka choklad medans Janni klipptes. Funderar skarpt på att gå dit själv, de har erbjudande klipp & färg/sling för 990 kr. Men jag e ju värsta fegisen vad gäller mitt hår xD Får ta mod till mej o gå dit!!

Detta är resultatet! :) mkt fint. Passar i mörkt hår.

Idol skiiiiit!

Fuck Johan!!! Han kan ju inte sjunga :O
Är de bara en massa små tjejer som röstar ellloor?!

Comme des Garcons - Skit

När jag va i stan idag var jag inne på H&M och ja man såg ju Comme des Garcons. Rent skit tyckte jag de va men de är ju min synpunkt. Mode är mode och ja man kan ju inte gilla allt. För mycket prickar o kostiga saker. Inte min typ av klädsmak alls. Köper hellre det vanliga utbudet för en billigare peng :D


Dagen D

Jag har blivit för slapp o skriva nu för tiden, ska försöka skärpa mej :P

Idag e det iallafall mycket bättre, tog en låång sov morgon :) De va otroligt skönt. Resten av dagen har vatt lugn, gått ett varv i stan och sen tränat litegrann. Ikväll valde jag bort att gå ut ska istället mysa hemma å kanske lägga mej tidigt har varit ganska trött i veckan så behöver bra med sömn. Imorgon blir det frukost/brunch på stan me de närmaste :)


Headache

Aaaah ont i huvet!! Går snart o lägger mej eller nått, så de går öööver.-

Big trosa!!

Sitter o kikar lite på Hm:s hemsida o kom över den här trosa. Haha asså nej jag hade aldrig satt på mej en sån, helt sjukt ful tycker jag den är. Feel free to comment skulle vilja veta hur folk tycker i och med att det verka vara många som hade köpt den. Slutsåld i flera storlekar. xD


Tisdag

Ledig dag idag, så har suttit vid datan, tittat tv å sånt trist man gör när man e hemma ^^
Egentligen är man ju inte ledig man ska ju sitta o plugga men det har inte gått in i min hjärna än! kanske blir att man läser lite ikväll, ska nämligen snart iväg å Spinna :) Så nu e de försent. Traina ska bli Häärligt. Nu ska hoppa i träningskläderna, have a nice day!


Guten abend

Dagen börjades med duggan, det lilla testet vi skulle ha. Gjorde lite misstag på den men anners gick den bra, fast jag inte hade läst knappt någoting alls. Men de va tre enkla frågor som man i princip kom ihåg från föreläsningarna. Efter skool va jag hos Billy boll o lekte lite. Resten av kvällen har jag suttit o spelat det här gammla spel, samtidigt som jag oxå umgåtts me Johanna, som jag än en gång har fått infall o spela. Har sådana perioder då man kommer tillbaka till det ända sen man va lite och spelade det. Theme Hospital
 xD

Ska kolla lite på Scrubs nu. Är ledig imon :D Kan sitta uppe länge hihih


Farsdag


Detta fick pappsen av mej plus en ost som han gillar :) Hade ingen bättre fantasi. Pappor behöver ju aldrig någonting! 
Wille, hans tjej Jenny o hennes bror kom hem och käkade o åt tårta med oss. Möjs saknar broder ibland :P Men han är ju inte så långt ifrån igentligen.

  
Jag o bror (William).

Hemmakväll

Nu börjar stjärnor på is!(när jag skrev det iallafall) Och ja de är väl inte det bästa programmet enligt mej, men finns de nått annat att välja på en lördagkväll hemma? 
Iallafall har man tränat idag hääärligt :D köpte gym/spinning årskort. Så nu blir det mkt träning framöver!
Funderar på när jag ska börja läsa till testet på måndag. Om man klarar det bra så slipper man den upgiften på tentan, hade ju itne vatt fel. Men de får bli imorgon :P

Har fått snille på Madonna o speciellt denna låten hihi.

Dentist

Uuuuh vatt hos tandläkaren idag. Och nej mina tänder var visst inte så glada som den på bilden. Jag blev chockad, Jag hade tre hål :O Snyft! Tandläkaren frågade om jag drack mkt läsk,saft o Juice. Läsk dricker jag nästan aldrig, men juice o saft e de enda jag dricker! Tkr inte om vatten eller mjölk. Man skulle visst inte dricka juice varje dag o jag dricker bara det så typ fem-åtta gånger om dagen blir de för mej. ahja ska skaffa plackers och flourskölj, INGA MER HÅL TACK! Får det fixat gratis nu iallafall men om de händer igen då är jag illa ute o får slänga upp pengarna :P Känns som de ä sämre o bli äldre nu?!

Helgen närmar sig

Wiiiiiiiiiieeee! Nu är det helg för mej :) ingen föreläsning förän på måndag men då har vi oxå ett mini test så får plugga litegrann i helgen. 
Imorgon ska jag till tandläkaren :O haha hoppas på inga hål, fast det är sista chansen nu o få de gratis för mej sen måste man betala för skiten ju. 
De här blev mina igår för 1599 kr. aaah men de e fina.
  
Ikväll blir det väl att kolla lite på EMA, anners lugnt. :)

Hjälp mej välja

Väljer mellan dehär mobilerna just nu, hittar inga andra fina :) Mitt probelm är att jag har alltid så svååårt o bestämma mej!

Sony Ericsson C905Silver, Samsung F480touch och Sony Ericsson w890ibrown?

Picture

 
Lekt lite :)

Guten morgens

Idag börjar jag en ny kurs nämligen redovisning. Blir mycket räkna nu antar jag, Jihoo nått jag e bra på tror jag iallafall :P Ohja Obama blir visst president! Så bra.
Ska in till stan o käka snart hos mormor Mmm godast. Fast hon är fast och varvar nästan bara biffar o Lax xD Fast när jag kommer då försöker hon variera sig mer, för jag har klagat lite Hihi.
Have a nice daay!   :)


Presidentval

Kvällen har spenderats med Johanna. Snart ska de väl sovas! Pallar inte sitta uppe under valvakan, resultatet får man ändå imorgonbitti :) Hoppas på Obama, de behövs en förändring och tror inte de blir stora ifall McCain blir president.

In support of Obama

Stan für alles

Det blev en kul runda på stan, som sluta med farliga grejor ;) Emma o Janni vet. hihi
Blev små inköp för mej ändå hihi xD Not my bad!

 
Åka buss, alltid lika kul. Not!
 
Jag o Emma provade basker på Hm, hon köpte jag har redan samma som jag testa :)

Janni blev lite hungrig så det fick bli pastavagnen för henne :P


Någon bra mobil?

Tjena och godag :) Har varit en mysmorgon, härligt när man inte behöver gå upp och göra vid sig utan man kan ligga kvar i sängen så länge man vill. Men nu måste jag faktiskt hoppa in i duschen, sen blir det in till stan o träffa Emma :D Ska bli trevligt. Blir nog inga inköp för mej, min mormor tror till och med att jag håller på å bli shopoholic xD Men så mkt kläder har jag inte köpt!! haha

Föressten ska jag oxå byta ut min mobil efter konstanta problem med den så någon som har någon modell att rekomendera? Har denna för tillfället.

Guten tag

Gissa om jag blev lite nöjd när jag kom hem och såg detta :D Wiee nu ska den bara provas, hoppas hoppas att den är bra!

Idag har man haft en låång dag på stan, som började med en stor lunch på fredholms, som blev tagilatelle med pesto och kyckling, men vad som va godast var de små champinjornena Mmm :)

De här godingarna hitta jag. Vagabond 1500 tror jag de kostade. Funderar skarpt på dem, de va otroligt fina! Ska de bli ett köp? Måste ju bara veta att man kommer använda de oxå :/ Köpte anners en grå polotröja från Hm, myys.

Resten av kvällen har jag spenderat hos my friend Billy :P 


Train/städ

Nu har man vatt o tränat. Feels good! :D Innan man börjar tar det emot, men efter är man så nöööjd. Sprang 30 minuter på bandet, jag är nog inte så jätte otränad som jag trodde (eftersom jag inte tränat på ett tag). Men nu ska jag bli fit! :)

Har också tjänat 220 spänn på städning :) Usch va tråkigt det är, men ganksa lätt förtjänta pengar.
Har en extra lång helg nu, är ledig tills på onsdag Skööönt! Wiiiee

Virri Halloween

Varenda gång jag tar med mej kameran på fest så glömmer jag att ta kort! Ingen idé att ta med den. Men har i alla fall en del vänner som tänker med hjärnan så några foto blev det ändå. De utklädda folket :P
             
Tack Mickan o Adrian de va riktigt naajs! :D


Marknadsföring tenta

Usch somna var inte lätt igår. Tittade många gånger på klockan, men efter 1:59 slutade jag anners skulle jag nog aldrig somnat.
  

De va upp tidigt imorse och iväg o göra tenta. Tentan var hemsk! Får se om man klara den, jag hann inte riktigt färdigt för vi var tvungna att läsa igenom 50 sidor först så man fick information om företag. Handlade om Björn Borg. Ahja får väl se om en sådär 3 veckor när man får resultatet. Säger bara att den hade jag inte velat göra om!!

Stressig nu ska hinna äta o göra vid mej sen ta tåget till Hässleholm. Ååh jag har inget o klä ut mej till =( Får se om jag kan skramla ihoop nått anners får de bli som det blir. Bilder lär komma ^^ Hoppas folk har klätt ut sej riktigt :)

RSS 2.0
Test