Test

Wow


Erik Hassle - Hurtful

Har bara hört denna låt tidigare o den är super fin. Men herregud gillar videon, snygge/balle Signe är med och han ser ju helskön ut sångaren ^^ Likelike

packa packa!?

Håller på och funderar ut lite olika outfits jag ska packa ner till Sthlm trippen. Ja minst en outfit per dag måste man ha ju, kanske en eller flera finare outfitar? :S Får se om packningen blir bra eller den urartar känns som de kommer ta hela väska. Jag som skulle spara plats till möjliga inköp, men de är väl bara o trycka ner sen ;)
Kände att de va lägligt att packa kläder o så idag sen resten imon anners glömmer man säkert nått ^^ Vilken man antagligen ändå kommer göra Hihi 

Åååh va de ska bli skönt me en liten semester! Välbehövlig :D
Så konstigt man ej vatt i sin egen huvudstad förr, nej det är på tiden. Kommer yra runt där me en karta i handen haha Nee jag e faktiskt bra på att ta mej runt geografiskt så de ska lösa sej anners hara jag mina kopanjoner och såklart min Sthlm bebodda Wicki!

Tekniken

Idag hade vi en så kallad "Laboration" i skolan. Det va ganska kul faktiskt, brukar gilla allt som händer via dator för de är jag bra på :) Vi fick skapa ett konto på google och använda oss av Google Apps. De va fan riktigt smarta funktioner på de programmet I Like. Speciellt tex. om man gör ett grupparbete så kan man va flera som skriver samtidigt och istället spara tid för man slipper sätta ihop och klödda med varandras arbeten. Och såklart det bästa är att de är heelt gratis :D Wiie Hahah.


090329

Det är något lurt med min laptop så jag har bara loggats in o ut hela dagen. Så de har inte gått att va på msn eller internet. vatt smått jobbigt men jag har klarat mej hhehe
Har varit en typsik Söndag slappe och vatt me johanna :P
Imorgon börjar vi dock en ny kurs wiho hahahaha Jag hoppas innerligt att de blir roligare för de som vatt har fan vatt piss tråkigt!! Man vet ju knappt om man valt rätt. Ahja. Imon väntar de..

090328

Jaop de blev som jag trodde, fick nog på mej en förkylning av något slag. Inte så snuvig o snorig, men trött o tung och värk i kroppen. Så jag har slappat hela dagen och det har varit sjukt tråååkigt!! Så ikväll blir det en filmkväll hos lindaa :) Mys! Tror vi skippar denhär timmen utan el mellan 20.30-21.30. Tv:n får vara på iaf! Tyckte de lät lite löjligt mitt i bästa tv tid oxå ahja. Film ska de bli, får se vilken :)

090327

Daagen började helt för jävligt! JAg tog mej in till stan och sedan vidare ut mot högskolan. Tenta var ju dagens händelse. När jag komemr fram går jag mot Aulan för tänkte att de va där vi skulle va, men nä där var de låst så jag tar mej till en annan byggnad där de ska stå var vi har tentan.. Och så stod det att vi skulle va på yllan :O I freaked out då va klockan redan nio då tentan startade!! Jag hade 30 min på mej att ta mej dit, ligger på söder i stan, för sen brukar man inte få komma in. Så då tänkte jag om jag hinner med bussen 7 över så kan jag nog hinna i tid. Men nej då går det inga bussar så tidigt! Så jag börjar gå mot näsby för där bruakr de gå bussar oftare, när jag e typ framme kör en buss precis förbi mej, jag fick fan spel. Så då va de bara att promenera vidare. Jag gick o gick, hade ju satt på mej mina klackaar oxå så hade en aning ont när man kom fram efter knappt en timme!! Ahja man fick motion iallafall. Som tur är förstod dom och jag fick gå in o göra tenta. Inte för det gick speciellt bra. Nej blir nog ett U men nu har jag iaf gjort den. Lite förkunskap inför omtentan. hahah


Ahja sen blev de en lååång fika på stan me girlsen myys!
Nu är jag hemma och ska slappa. Känns som man kommer bli sjuk :S Kanske efter den kallsvettiga promenaden imorse. Iiiih!


090326

Jaa dehär pluggandet har inte gått så bra idag heller :/ men men nu har man väl bara sig själv o skylla om man sitter där imon och har inget att skriva. Dock sa vår föreläsare att i detta ämne finns ju inget rättt eller fel bara man förklarar sig, så då kan man ju skriva vad som helst!? nja kanske inte. Men de får gå som det går.. Som jag sa till Selma innan - Vafan vi har ju gjort omtenta förr ^^ Vi ska nog klara oss ur dehär :P Ska bli så otroligt skönt efter imon då ska jag fan ta lov hah mitt egna lov o så blir de ju Stockholm om en vecka Wiie lite vacation :D

19.14 Sämsta dag

Oooo detta har varit den trååkigaste dagen på mkt läänge!! Inte haft ork och plugga, aah ska inte klaga men dehär tar fan priset på sämsta kurs, även om ingen har vatt sådär rolig. Nej aldrig läsa organisationsteori me Leif Holmberg iallafall! No thanks! Men men de är över på fredag, sjukt skönt ska de bli. omtenta i detta hade ju vattt döden! Ahja så jag har mest gjort ingenting idag. Man nekar trevliga planer för plugget, och så blir de inget med det för de är tråk. Inte bra, inte kul. Nej dator o tv har dagen bestått utav! Buuuh.

Hoppas på helgen nu istället!

090324

IM home, efter en trååk föreläsning och en tur på stan with polers. Jaa sitter me Johannis and playar lite innan man måste dra sej t plugget!?. Usch ja. Världens slappaste jag! Ahja liivet är inte lätt när det är svårt, som sagt :P

090323

Idag har jag i stort sett spenderat all min tid hos mormor. Och denna dag har vatt tråk. PLugget går ej framåt det räcker man tittar på en ex-tenta sen är man helt confused. Eftersom man inte lyssnat på föreläsningarna, de har ju vatt så sjukt tråkiga, så känner man inte igen något. Tre böcker har vi att läsa oxå och när ska man hinna och få intresset för det! Usch nej. De borde tänka igenom sina val av föreläsare för och föreläsningarna är bra så lär man sig mycket bara utav dem. Nu vet jag inte vad jag ska göra eller hur jag ska plugga till denna tenta!! Och plus allt annat skit som händer och trasslar ihopa sej.

Stod iallafall i mitt horoskop idag att kärleken kommer jag möta på den minst anade platsen jag inte besöker ofta denna vecka :S Hum får väl hoppas på de då :)

GG

Nyss sett avsnitt 18 av Gossip Girl. Den serien ger en många känslor. faan man vill osså ha såndär het kärlek och samtidigt blir man helt cp på alla intriger och skit som händer. Jaa den serien har träffat rätt! Och jag vill ha Chuck Bass raur!

:(

Usch nu har jag ett dilemma. Har fått chansen å åka till Budapest nu.. Men jag tror det är mellan 6-10 maj?! Och den 9:e är jag upptagen för big businness. Aaaaaaah. Fuck allt!! Nu e jag ledsen.  


090322

Kom nyss hem ifrån Johannas släktkalas :) Man e ju nästan en i släkten nu ^^

Mååste komma igång me plugget inför tentan! Det är ju på fredag nu.. Usch usch! Dock e de ganksa fullt imon så på måndag får jag komma igång på redigt. Imon blir de träning och städning iallafall.. O kanske trycka in lite läsning.. Måste ju :/

Tracy Chapman <3

I remember we were driving driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had a feeling I could be someone, be someone, be someone


090320 tonight

Nu drar jag till Johannniis :D på lite små partaj.


Guten morgens


Siitter och käkar denna till frukost åååååh så god :)
Min första Ben & Jerry's oja den va goodie. Vill testa alla nu! Hihih

De går bra o äta den till frukost för jag hade tänkt att dra in o träna vid ett tiden, yeaah. Frukost måste va den tråkigaste rätten att göra usch ja nej den äts inte så ofta. Tar väl en macka om man ska till skolan men nej de e så himla tråk.

Birthday kid


Idaaag blir Johanniiiss 19 år :) Congrats!

V
ar o köpte present idag, hon kommer hit snart fan ska man hinna slå in de till idag eller väntar jag till på lördag då jag ska på kalas hos henne. Måste snabba ho ne nog här om tio min!

Solen skiner förresten och de är mys synd bara de fortfarande är kallt, men man ska va nöjd med de lilla vi får :)

Aaah

Jag sitter och pillar på mitt personliga brev, samtidigt som ajg ser på Greys såklart ;), går dock inte så bra :/ Det känns ju som det är dags snart eller ja till och med för sent att söka. Det hade vatt så himla skönt att ha ett sommarjobb i sommar blir tråk när alla andra jobbar och så hade det ju suttit fint med lite pengar :) Men ska nog inte ta med att jag är en sån sista minuten männsika!! Nej måste bli klar ikväll senast imorgon, hittar väl på något o skriva.

Den här gav mej iallafall ett leende på läpparna när vi skulle äta ikväll

Jag älskar förresten advokado! Lite salt på o sen Mmmm mums!

Bithday coming up

Mine freund Johanna fyller år imon 19 år gammal :) Måååste köpa present imorgon, har dock ingen aning vad! Jag är absolut sämst på att komma på vad man ska köpa. Lite hjälp hade inte skadat? (A) :)

Hoho Polizei

Påvägen hem ifrån staden nyss blev vi omkörda av en polisbil! Hahah tyckte de va lite kul den hade inte lysena eller syrener på och körde inte så snabbt så man skulle tro att den var på utryckning, kanske 90-100 på en 70 väg, vi körde nog i 80. Plus så fortsatte den att köra på andra sida av vägen en lång bit ända tills den fick möte. Jaa jag tror de där poliserna tar all makt de har och tror de kan göra som de vill. Tror de va ute och hade lite kul körning ^^ Finns väl ingen som skulle ringa o anmäla en polisbil för fortkörning osv? De är ju möjligt att den hade en mindre utryckning av något slag. De antar säkert annars att folk tror det och kör som de vill. Även när man har tittat på programmet cops, man ser verkligen att de överreagerar många gånger. Neej de känns som de kan göra som de vill, man kanske skulle blivit polis istället?! ;)

090317

Guten aften!
Kom nyss hem från Johannis :P Vi har kollat film Thropic Thunder hah den va kul. Sen spelat lite gituar hero och annat xbox spel. Så de va naajs. Annars har man vatt i skool idag. Nu för tiden är de kul för man saknar ju som sagt klasspolersen :) Dröjer bara tills på torsdag så ses vi igen ;)

Såg även nyss att jag ska på återbesök hos linsdoktorn xD Optikern imon hade glömt uuh då får man pallra sej iväg imon. Jag som täänkt va uppe bajsa sent o sen slappa som fan imon :P men men.

Mormor är förresten hemma ifrån sjukhuset :)

090316

Idag blev det vakna sen var det att rusa in mot stan till mormors lägenhet. Hon mådde inte bra så mamma körde henne till akuten och var där hela dagen typ. Så jag har suttit i mormors lägenhet och pillat med datan och diskat o lagat mat o sånt hah känt mej aningen vuxen. Men men det är samma som det var sist med mormor, hoppas hon blir bättre snart <3

Imorgon är det skola igen woho nej men saknar ju polarna :D Så känn er saknade nu ;) pösspöss

090315

Sitter och tittar på reprisen av melodifestival eftersom man missade den igår. Och ja snälla snälla e ju braj (vet att de flesta hatar den ^^) men den hade nog inte passat i eurovision, även Sarah Dawn Finers im moving on ääär sjukt grym hihih hade nog gått fin fint i eurovision. Men ja vet ju att opera sångaren vann och de vav äl okej får se hur de går för henne :P

Åååh :D Power!

Allå

Igår råkade bli fullspäckad så inge inlägg :/

Jag hann precis vakna sen var det direkt att göra vid sej och dra in mot staden me min lilla kusin ;) Eftersom jag skulle på skönhetsmässan lite senare (vilken va en flopp) så hade jag utgångs kläder o shit med mej in, orkade inte åka fram o tillbaka. Fick bli att göra vid sej hos mormor och sedan dra till mässan. Den va så kass att vi gick efter tio minuter och åt, men vi ville ju se Peter Wahlbäcks ståupp så vi dök upp där igen senare. Sen blev det förfest hos Linda och ut på class :) Lagom kul kväll kan man väl beskriva den. Ahjaaa nej nu e jag bajsa trött o jag ska spinna vid fem!? buuh knappt vaknat ännu. Nej de blir det slapp tills dess.

...

Han åkte nyss. Känner mej lite förvirrad :S Ahja Gonatt!

090313

Fick svar på omtentan nu, och jag blev godkänd sköönt var lite orolig. Men hon Selma hon surprisar med ett VG. Inte dåligt nu har hon i praktiken två vg om vi får någerlunda på statistik 2 opponeringen. Sån duktig flicka, ligger i nivå med Rwan nu ;) Ahja skönt o va godkänd iallafall :)
Annars är det en slö dag idag :P Ska väl ta o städa eller något i den stilen Himla roligt. Men med musik på Wiiiee! 


090312

Asså nu blir jag ledsen. Det snöar fan helt plötsligt!! Imorse va det solsken och man blev så glad. Ja denna dag har innehållt alla 4 årstiderna som Selma sa. Buuuhuuu! Klimatet lurade oss.

Anners idag har jag haft föreläsning Tråååkigt gick ännu en gång ut efter halva han e ju sjukt tråååkig! Se ndrog vi in mot stna och käkade och fönstershoppa ^^ E hemma nu o slappar me Johanna :)

The sun is shining

Solen skiner idag Åååååååååååååhhhh! Våren är kommen! Hoppas den stannar ;)


090311

Eftersom detta har vatt en så himla trååkig dag råkade jag klicka in mej på nätshopping sidor. Och eftersom jag redan har en innevarande beställning på H&m så klickade jag hem lite flera saker tills vecka 15 då jag kommer få de sakerna. Sååå länge man har fått vänta, de va nog i mitten av Januari jag gjorde den första beställningen. Men men H&m är alltid ett säkert kort. Vill även göra en beställnign på Nelly men i dont know (A). Shoppingsugen till max nu. Kanske ska vänta med att köpa upp alla pengar tills Stockholm som vi åker om tre veckor :D


Dagens köp (+ armbandet längre ner)


Tre bikini är redan beställda i år, farligt. Brukar alltid bli några per sommar. Dock den som är rosa på bilden är köpt i svart, har aldrig haft en svart bikini så tänkte de va dags. Plus vill jag testa Bandeau så de blev två sådana, de är super snyggt och va ju ganska hett i fjor oxå. Så bara sommarklädes beställning :) Läängtar sjukt mkt!


The Hills 5

 

Ojoj drama.. Väntar!!

Golden


Gillar detta armband ifrån H&m. Är bara fundersam över guld? E de snyggt till sommaren?! Själv har jag knappt några smycken i guld alltid tyckt mer om silver, meen någon dag är det väl dags att bryta mönstret.

090310

Har varit på en dööd föreläsning idag. Jag och Selma lämnade dock efter halva, ingen ide när man ändå inte pallar lyssnar så tråkig föreläsaren är eller kan ta in något! Vi satt och finslipade våran uppgift istället. Det är verkligen svårt att få ihop fakta :S Ska försöka ta en koll på den innan torsdag då den ska in och se om jag får ihop lite.
Efter skoolan åkte vi mot stan, tyvärr lämna Selma oss, vilket hon borde ångra. Snutte putte, men we love you anyway ;) Jaa vi andra kom in på många roliga ämnen att dissskutera ^^ nej nu ska jag ta o börja med slappandet hihihi


090309

Så fint selma bloggade innan, tycker hon borde skaffa sej en egen blogg ;)

Ikväll har jag i alla fall tränat, var nog två veckor sedan sist har ju vatt lite småsjukt. Och de gick braaj, härligt o komma igång igen. Dock hade de vatt mycket roligare om man hade tränat me en vän, men de dissar gymet nu för tiden. Ahja. Sen har jag läst ut om jag kunde drömma :) ska reservera uppföljaren när jag hör din röst oxå. Kanske boken är bättre när man inte sett filmen, för denna gång tyckte jag nog filmen va bättre hihih även om alla säger tvärtom. Bilder är bätte än text ;) ahja nej nu ska jag slappa vidare här i sängen sen blir de väl att nanna, imorgon är det skoldag igen.

Selma gästbloggar

tja!! jag får den äran o gästblogga i alieeeeeeeees blogg :). vi sitter i biblioteket och håller på med vårt organisations arbete. hon och jag har kommit på att vi ska skirva om sextrakesserierna som hon blev utsatt för på hennes förra jobb hahaha(hälsningar till chefen). vi ska snart ta bussen 7 min över och äntligen åka hem wieeeeee. alliie ska bjuda hem en viss man imorgon  nice....eller nån annan dag denna veckan hihi...ehh jag är ingen bloggare som det kanske märks.
Tack o hej från mej puss puss

090308

Grattis alla tjejor på internationella kvinnodagen! Eller hur man ska säga grattis kanske är fel ord men ni förstår ;)

Känns som fortfarande är morgon bara för man sover så länge. Men idag ska jag dra iväg och städa lite tidigare så jag får det gjort. För senare vid fem tiden ska jag ta mej in mot staden och möta upp några av mina girls :) Så inom en halvtimme måste jag vara iväg och städa. Får väl ta tag i att klä sej och sånt nu, anners händer inget och jag ligger kvar o slappar i sängen :P som varje städ-söndag!

090307


Nu e de kalas och stora feta släkten är kommen :P eller en del av den iallafall. Har på mej mitt nya diadem från Gina Tricot idag, über sött. Går inte o använda everyday. meen mkt fint I like.

Idag


Min mamma fyllde ju år i Torsdes, och då bjöds det på tårta :) Och det är vad som händer här senare i eftermiddag igen. Då kommer släkten på kalas. Nu är väl det bara att städa och göra vid sej tills de kommer.

Mjaau Kirre


Detta väntade utanför mitt fönster, såå sööt stod hon där o mjauade! Men sen blev hon ond. När jag släppte in henne sprang hon rakt upp i min säng med sin blöta päls och jordiga tassar. Aarrgh. Men men hon är för söt för att man ska bli arg på henne, en dålig fördel hon har ^^ Fick tillslut torka hennes tassar och sen fick hon ligga o mysa i sängen :)

090306

Sitter här i sängen meeed god glass i handen ;) Sandwich, gotta love it. Slappe dag igen för vi är ju leediga igen. Akons stämma kommer ifrån högtalarna häärligt har fastnat för låten We Don't Care. Gooddie! :D Neej nu mer det mer av detta!

Tentaresultat

Idaag fick jag reda på mitt resultat på tentan i statistik 2. Och jag blev godkänd med stor marginal :D Wiiie! Stockholm here we come! Alla blev nämligen godkända och mer (Rwan, såklart) så inga bortförklaringar att inte åka med ;) Jag hade 54 poäng, 35 var G och 60 VG. Så om vi nu kanske omöjligtvis får 6 eller mer poäng på inlämningsarbetet så får jag VG i slutbetyg :P Ahja man ska inte hoppas på för mycket.

Grattis!


Idag fyller mamma 49 år! Gammal tant nu ;) Hihihi
Man gick upp 6.10 för hennes skull, snacka om trött man var då. Men sen somnade jag om till 7.25 :P

Gonatt

Neej vad är dethär med att glömma bloggen :O Hoppas det inte blir en trend!

Jag har iallafall nyss kommit hem från en viss man. Mucho trevlich :) Börjar bli lite pinsamt att man icke har körkort. Måste bli hämtad o lämnad everywere. Inte bra alls. men men så är de ju för tillfället. Innan idag har de inte hänt mycket. Gjort mitt vanliga det vill säga slappat. Fast har även dammsugit lite så de är fint till kalaset för mamma på Löördag. de ska städas i tid ;) Ahja nej nu måste jag nog sova. Föreläsning imorgon, gå upp 7.35, wiie! we love it!

090303

Där glömde man nästan bort att blogga idag :O OMG hahah

Dagen började iaf med att jag hade ställt klockan på en timme för sent så jag illa nog fick komma fem minuter försent och gå in i aulan när alla tittade. Men de var inte så farligt ganska skönt att man fick sova en timme extra :D Sen har de väl bara rullat på föreläsning, sen vidare till Blic på linsundersökning. Eftersom jag då haft linserna förlänge hade mina ögon lite syrebrist osv, så fick testa nu i två veckor ett par linser som ska släppa in mer syre. Så mina ögon blir mindre irriterade. Sen drog man vidare upp till mormor och käkade. Och därefter blev man upphämtad av pappa och körde för att hitta present till mamma som fyller år på torsdag :P sen kom man hem och Johanna kom hit. Bara en massa skit idag :D Men nu ska jag lägga mej läsa om jag kunde drömma och titta på sex and the city. Imon är man ledig Wiiee! :D

...

Imorgon är det skola igen. Man längtar faktiskt lite nu, eftersom man inte är i skolan så ofta längre. Saknar ju klasspolersena :) Men den där organisationsteorin är ju inget o längta efter. Dessutom har de ändrat tider ifrån 9-12 till 10-13 vilekt gör så att jag blir tvungen o komma en timme för tidigt eller 5 minuter för sent. Måste ju välja 1 h för tidigt anners blir de ju pinsamt o gå in i aulan när alal tittar ^^ när jag börja nio gick de en buss som va ganska perfekt men men. Ska oxå imon på en linsundersöknign och få nya linser, har inte vatt där nästan på två år. Har råkat gå övertid me linserna borde vatt där efter ett år eftersom jag får linser för ett år per gång. Men ne så får se om det har slitit på ögonen hoppas inte, hade inte klarat mej utan dem. Nej nu blir det sängen :) Gonatt

The prom


Här kommer lite bilder sen balen. Glömde min kamera än en gång så dessa två hittade jag hos min vän Linda :)

090302

Nu är jag tillbaka i mitt vanliga liv känns det som. Mitt slappliv :) hihih Fått ordning lite.
Idag har jag hunnit att sova igen tiden sedan balnatten, fått lite ordning på livet, slappat och umgåtts me Johanna. Ska väl fortsätta på detta spår med mer slapp och ordning resten av dagen ;)
Har börjat läsa om jag kunde drömma oxå.. Ooh gillar att man sett filmen tidigare man tänker tillbaka plus vill man ju bara se filmen igen varje gång man läser :P Väntar på uppföljaren!

090301

Hello helo. Efter en lååång bal igår kom jag hem runt två tiden idag. Sketans trött e man, fick väl en sisådär 4 timmars sömn. Nej jag ska bara chilla me Johanna ikväll o komma tillbaka till mitt gammla liv. Känns som de vatt mkt den senaste tiden. Kan bara säga att inget slår ju student balen, den va fet najs :)

RSS 2.0
Test