Test

Imorgon gäller det

Jag säger GONATT nu. Och wish me good luck tomorrow på tentan :) Ich ska läsa det sista nu   Pöösspöss ♥


Svensk musik

Idol paus. Blir en dusch och de sista läsandet. Vill bara säga att Lars var verkligen ett skämt. Om Svenska folket är riktiga så röstar de ut han idag!

Hörde världens konstiga låt nyss hmm. weird! Hahaha xD Ismen & Gorillala - alla gillar brudar 


Tonight

Ja nu e de Idol o jag ska faktiskt titta :) Hoppas på att Lars åker ut möjligtvis Johan. Hoppas tjejerna får stanna ;)
Ja nu e de idol o jag ska faktiskt titta :) Hoppas på att Lars åker ut möjligtvis oxå Johan. Hoppas tjejerna får stanna ;)

En fredag att plugga på. Aldrig hänt innan!!!

Precis nu när jag skulle börja skriva ringer mormor ^^ Så nu får jag skriva o lyssna på henne samtidigt :P Hon är äkta hyperkondriker hihi

Nu ska jag bara klaga lite (a). Men hurfan tänker Kristianstads Högskola när de sätter en tenta lördagen den 1 November. They are crazy! Ahjaa. Har i alla fall pluggat lite. Känner inte att jag tar det så seriöst, dels för att vi får ha boken på tentan och även för att  de ska va en av de enklare tentorna. Men men får väl se imorgon när man sitter där! xD
Jag får alltid för mej att städa när jag ska plugga fattar inte varför haha Så har även rensat lite i garderoben o lite så :)


:D

Vet ni vad jag gjorde nyss? Köpte den klänningen jag visade imorse :D hahah Jag blev ju trots allt kär i den!

Musik

Katy perry - Hot n cold Lyssna på den! Hon är crazy, najs :)


Härligt väder vi har

Ni tror jag är ironisk nu va? Men nej, är det bara jag som tycker om regn? Det är mysigt! :) Både att gå ut i och sitta inne och titta på.



Ok nu ska jag sluta klaga om mitt pluggande

På Lördag e de Inflyttningsfest/Halloween party hos min barndomsvän Michaela o hennes pojkvän i Hässleholm :) Jag vet inte vad jag ska klä ut mej till? Häxa, vampyr, kanin o allt sånt e ju så vanligt. Är inte säker på om jag vill klä ut mej jätte jätte mkt. Även om det vore kul. Har inte gjort det sen jag va väldigt liten haha påskakärring o sånt xD

Kikade in på en annan tjejs blogg och såg den här klänningen och blev kär. Hade passat jätte fint i min garderob :) Finns på nelly.se Synd att jag inte pallar med fler nätshoppingar för tillfället, returer är så hemskt tråkigt.

 

Jag har ingen självdiciplin

Jag är såå uttråkad. Hemskt vad man klagar men uuuuh! Jag pallar inte plugga. Jag e inte gjord för det, eller är jag bara en otroligt lat person. Jag har igentligen väldigt lätt att lära men orken att läsa är låg så därför blir det inga bra resultat för mej. Tröstätit lite innan haha GLASS! Här får ni en bild muums :)



Onsdag


Föreläsning idag. xD Rita på muggen o även på inredningen är vad studenter har för sej. 

Det va riktigt jobbigt att gå ur sängen imorse. Snoozade nog en fyra gånger så man hade ca 20 min på sig o göra vid sig o käka frukost, inte det bästa. Så här möjs va min Kirre i sängen. Vill bar äta upp henne ibland :D Hon gillar inte de! hahah

Lunchade även me Ian. Bakadpotatis blev det Mmm. Nej ska fixa lite nu, sen så blir det att öppna böckerna igen.

Vet ni vad jag gjort ikväll?

Jag har lääst en del :) Nöjd med mej själv hahah Men okej har ju inte läst något innan så det var dags nu. Imorgon har jag en föreläsning klockan 9.15 så det blir upp tidigt o sen har jag mkt tid att läsa hela dagen! Kanske stannar på skolan o läser, de ä mkt lättare o komma igång där. Nu ska jag läsa vidare lite fast i sängen :D pöss o kramsi ♥

Dagen, Tisdag

Lönen och studiebidraget kom ju i Fredes så idag blev det en liten runda på stan. Inhandlade denna mysiga dress :) Skön när man är sleten som jag e nu! Hihih

Min kusin Julia tog även hål i öronen wie! äntligen. hihi Som hon gnällde att de gjorde ont sen. Jag hade ju sagt att det inte kändes nått. xD Vafan de kommer väl inte jag ihåg var ju ett bra tag sen man själv tog hål.

Jag hitta också de här skorna  Så fiiina typ mina drömskor. går för en 1000 spänn. Skulle kunna köpa dem bara för att ställa dem på en hylla. Saken är ju kommer jag använda dem? antagligen inte så mkt o ont gör det också, så jag köpte aldrig dem :/

Fick reda på i skolan att vår grupp var den utvalda att göra den riktiga marknadsundersökning till Hilding Anders om konsumentbeteendet när kunderna köper en säng. Lite häftigt faktiskt. De andra grupperna kommer bara simulera sin marknadsundersökning. Detta kommer inte bara bli roligt utan det kommer oxå innebära mer jobb för oss men ändå :)

Känner verkligen att man behöver börja med träningen på riktigt nu, speciellt när man ser bilden ovan. Hahah jag har svårt att bestämma mig för vilket kort jag ska köpa. Fick ju ett presentkort på Friskis när jag fyllde år så får utnyttja det nu. Frågan är om jag ska ha spinnig och styrketränings kort? Blir ju ganska trist om man bara har det ena. Helår kostar 2500 för båda. Tror det får bli det. Träning är så dyrt, igentligen kunde man bara gått ut o sprungit lr nått helt gratis men nej man ska istället gå å betala för att träna på något annat ställe. Dagens människa det!

Buhu

Vet ni hur mkt jag har pluggat idag?? Mkt tror ni, men nej! Läste ungefär två sidor på hela dagen. Jag e arg på mej själv nu xD Hur ska jag klara tentan om jag läser 2 sidor per dag tills på lördag. Inte bra iallafall!
Jag behöver nog hjälp. Någon som har tips på hur man tar tag i sig själv och börjar plugga???

Ska öva in mina små rader jag ska redovisa imorgon om H&M:s marknadsföring. Och imorgon blir det en runda på stan med min kusin Julia, och jag hoppas hon tar chansen och vågar ta hål i öronen nu, hon tror det kommer göra ont och hon lyssnar inte på mej när jag säger att det knappt känns.! 

Jag tror ialla fall på att man inte ska sitta vid datan innan man lägger sej för då somnar man inte. så stänger av nu :) Goodnight!


Måndag, ny vecka

Nu blir det marknadsföring till 100 %. Jag vill oxå ha lov som alla andra. Gå på högskola e ju orättvist hah. Nej ska inte klaga nu ska jag börja direkt och läsa, läsa o läsa! Det är vad min vecka kommer bestå av. Sägs att de ska va en ganksa lätt tenta så får hoppas jag klarar det fint :) Okej först ska jag faktiskt käka lite tårta hihi.
Alla som är lediga nu kan va lyckliga! ha de fint.

 


Godnatt :)

Imorgon börjar tentaplugget, Trååk. Har inte börjat läsa boken som vi ska läsa som är på omkring 400 sidor och på engelska. Drar mej ifrå ndet hela tiden men nu får jag allt börja. Ledig dag imorgon anners och jag inte vill gå på tentagenomgång av förra tentan :S Vet ej har ju fått godkänt så kanske inte lönt att dra dit en timme för det bara.
Så inga undanflykter från plugget denna vecka! Hoppaas jag kan hålla det.

40 year old virgin går på trean nu. Hahah ganksa kul e de. Me so horny, Me love you longtime! Oslagbar
Anners är det väl snart dags att gå å lägga sig.. I alla fall för mej.
Ska bara lyssna på Beyonce - If I were a boy mkt bra låt.

Hej och godag :)

Idag har man faktsikt hunnit städa lite. Eftersom ena benet av min säng var avbrutet sen långt tillbaka så fick jag pappa till att fixa det idag. Sängen stod i princip på alla skokartonger som fanns under sängen. Vi var tvungna o dra ut sängen och därmed kom all damm o skit man hade under sängen fram. Så det blev stor rensning bland skor o kartonger. Nu är det nästan helt tomt under sängen, slängde in skokartongerna i pannrummet och det går äntligen att damsuga :P 

Tenta vecka närmar sig usch och fy! Men idag ska jag ägna mej åt att umgås med frejno (Johanna) och ta fram plugget senare. Have a nice day! ﺕ

Släktkalas

Har  släktkalas för tillfället. Vi har kört lite Singstar idag också. Denna gången är det de yngre som inte vågar och de äldre kör på :)
Fick sex and the city filmen av bror o hans flickvän så den ska man väl se på imorgon :D Kul!
Nu får man väl gå å bli lite social igen. Avslutar med en bild på bror och kusinerna i min säng ^^

Ny design

Jag måste Tacka Emilie vann nämligen hennes designtävling. Och detta är resultatet jätte fint :D Tack Tack!

Gårdagen

        
Lite bilder sen igår! :D Tack for the presents. Fick ett presentkort på Hälsa & Helhet, Champagne och ett armband från Gina tricot. 

Fredagkväll

De ble trevligt igår :) mkt singstar o nej killarna de fick man dra upp. Björn o Adrian vågade sig på en gång ^^ Killar ja fegisar! Ahja.
De ble en hemskt kletig kladdig tåårta :P
Får lägga upp några bilder sen. Får först tigga några av björn.

Bra musik?

Nu lagas de lite mat wie pasta xD som vanligt.

Vill bara fråga om tips på musik? :)

Guten morgens

Vaknade för en stund sen, och nu ligger jag kvar o myser i sängen o tittar på tv :) Älskar sådana här morgonar. No stress!

Har en föreläsning senare vid ett så det blir en lugn skoldag idag, härligt. Sen blir det lite fest förberedelser. Har fixat så vi kan köra Sing Star, de e så himla kul vet inte om det blir uppskattat av killarna bara hahah!   

Nu får man väl snart gå upp ur sängen och göra vid sig och sen laga lite mat. Vad ska man laga? blir alltid pasta det går snabbt o enkelt. Haha xD

ZzZ

Jag e så jävla trött så nu ska jag nog gå å lägga mej i tid för en gångs skull! Så detta är slutet på min nittonårsdag, kommer alrig igen ;) Början på sista året som tonåring. Känna mej lite gammal nu snart tant, hehhe. Förra födelsedagen var oslagbar i gämförelse me denna men de va då de. Tack o hej! Gonatt ت

Birthday

Bara för min pappa är helt crazy. Kolla pappret! Kul å vakna och se detta ligga på nattduksbordet! 
                            Detta har jag fått änsålänge :D

Imon blir de lite Parteey! Ska göra maräng tååååårta ♥

Dresses

Nu har jag testat klänningarna. De va fina. Ena mer än den andra! Den svarta till höger va skit fin men ett band va lite fel klippt i tyget så det snurrade sig :S Kan man va så petig när den bara kostade 300?!
 
De andra va ganska fina. den lila va söt i ryggen :) Nu behövs bara ett par fancy shoes!

Detta får bli mitt sista köp via internet på ett tag. Har blivit en del returer o det är inte så himla roligt. Plus tror nog folket på Ica Nära att jag e konstig som har hämtat så många paket de senaste veckorna x) 

Yaaay!

Heeelu då va man 19 år :) Tackar alla som Grattat mej så gulliga alla är!

Jag har haft mega låång tråkig dag i skolan, satt konstant tolv till halv fem och skrev vårt sista grupparbete för denna kursen. Höll seriöst på att somna hela tiden. Sköönt o bli hämtad sen så jag slapp ta bussar. 
När man kom hem stack man och hämta kläderna som kommit från Gina Tricot och även ett skärp som va eftersänt ifrån ellos. Wiiie. har inte hunnit prova allt men köpte en vit kofta o kan ej bestämma mej om den va fin lr inte :S Med skärpet till va den ganska okej men utan va det inte så fint.
 Kass bild tagen me mobilen men ändå.

Får väl testa de andra me snart Wiiee ♣

Clothes

Min lilla shoppingtur idag införskaffade jag mej detta :P



Lindex faktiskt, var nog första gången jag köpte kläder där :)

Idag 18, imorgon 19..

Woho kom nyss hem från spinningpass. ska käka lite kvällmat nu :)
Mina kläder från Gina Tricot har kommit men hann inte hämta innan macken stängde :/ får väl bli som o öppna en present imon istället. Hihih

Imon ska vår marknadsundersöknings mall redovisas får se om de bli vår som väljs ut :P tror knappast det den ble väl lite sådär ^^ Så nu måste jag börja öva in så jag kan ta de muntlig imon. Fyfan de e aldrig kul. Men först ska jag snacka me Emma o planera fest på fredag :D

:D

 Dont worry Be happy!

Feel good inc

Jag vet inte vad det är med mej men jag e såå på bra humör o asa pigg som man inte vatt på länge :D
I feeel gooood! 
Man har fortfarande allt plugg kvar men har nog lagt de åt sidan för tillfället. Wiiiee!

Idag har de vatt heldag på skool 9-18. Ganska seegt. men men imon ska jag börja nio igen o göra grupparbete marknadsundersökning. O på kvällen ska de spinnas RAUR! ÅÅh på Torsdag e jag 19! Faan då måste jag betala vuxenbiljett på bussen ^^

Dagens ungdom

Träffade på en viss person idag, säger inga namn. Men den personen har gått från världens oskyldigaste till ja, ska inte säga det ordet jag tänkte men shit. Det är i alla fall en viss segmentering av människor hon har gjort de senaste åren. Hon e fan läskig på riktigt! Så idag när man ska hoppa på bussen står hon med busschaffisen som nog e 50 år och befinner sej i just den segmentering. Han står helt öppet o "raggar" på henne och ja ger flirtiga erbjudanden. O va gör inte hon, jo flirtar tillbaka! Jag mååår jäfligt illa. Jag e fan rädd för hennes skull, helt ärligt.♦

....

Bäddade sängen me nya lakan innan idag o nu har jag precis duschat. Det är såå otroligt sköönt o lägga sej i en nybäddad säng när man e ny duschad :D
Ville bara säga de Gonaatt!!

Födelsedagspresent??

Hahah sitter med värsta dilemmat eller kasnke inte egentligen men jag fyller ju år på torsdag och jag kommer inte på något o önska mej!? Alltid lika svårt o folk blir ju så gnälliga om man inte kommer på något. Behöver hjälp hehe.

Jag ska kolla på Smallville nu 15.10 :P Man hittar alltid massa ursäkter för att inte plugga, till och med städning gör jag hellre ^^ Men sen får jag väl ta fram böckerna och försöka läsa lite. såå jävla trist på engelska bara. De sjuka är att jag inte äns vet om jag vill bli ekonom egentligen det va ett val jag gjorde i brist på annat. Jag vet inte men bättre än att sitta hemma o slösa tid, jobb e ju inte de lättaaste o få nuförtiden.

1 vecka!

Hahah nu ahr jag en veckas jubileum ^^
Kul kul :)

Söndag

Nu e helgen snart slut, men jag har ledig dag imorgon så inget å va ledsen för. Fast ledig o ledig kanske man inte igentligen kan kalla den eftersom jag går heltidsstudier då man ska läsa när man e ledig ^^

Söndagar e ganksa mysiga faktiskt. Tiden går ganska snabbt o man får va slapp :)
Har vatt borta o städat på firman så nu har jag 210 kr extra i kassan lr ja sen när man får dem :P Lätt tjänat!

Wiie jag gillar Gina Tricot men vi har inte den affären i stan tyvärr. Vet att de har öppnat webshop nu så ska in där o kolla runder kommer säkert hitta nått jag vill ha, bruka va så :D O shoppa kläder e ju alltid kul. Fast de senaste gångerna jag köpt kläder via internet har de blivit stora returer :/ 

Först ska jag dricka varm choklad me grädde . Mumms! :)

Weekend

Heelg så skööönt! men alldeles för slappt. I alla fall jag blir det på helgen. Inte mkt som blir gjort o klär mej knappt ^^ Lite har jag iaf fått gjort skickade in slut arbetet är ganksa nöjd me den faktiskt till slut. :)
Har oxå försökt städa mitt rum, men de går ju inte! Man borde igentligen slänga allt man aldrig använder men nej de går ju inte för man kanske har användning för det någon gång.
Träningsvärk har man oxå sen gårdagens squash spelande. De e så otroligt bra träning, träningsvärk på rätta ställena. Rumpan!

Kvällen består av mys framför tv:n :) Typisk Lördag. Naaajs!

Fredag

Woohooo :D kollade nyss tenta resultatet o jag fick G på första kursen! Sköönt att slippa omtenta. WIE!

Dagen har anners bestått av redovisning av min Scientific article. Har till 15.00 imorgon att rätta o fixa till min analys. Hoppas man hinner det för de kändes som jag hade skrivit en hel del crazy things x)
Har även spelat squash me Jannsan. Hahah så otroligt kul och jobbigt. Som träning ska va!

Ikväll blir det bio me vännerna, möjs möjs tänka ifrån plugget lite. Rallybrudar tror jag det blev hoppas på att den e kul.

Kirre



En blöt katt kom in o hoppar upp på skol papprena o rullar sig och börjar tvätta sej. så pluggar ett proffs xD Lr inte!

Lååång dag..

And I'm grindin' till I'm tired
So I'm grindin' with my eyes wide
Looking to find, a way through the day
Walk through the gates of He­­ll
My mind is fuc­­ked up!!

Denna dag suger och jag tror inte jag e bra nog för att gå högskola. De går ju bara inte :/
Imorgon e de över även om de går dåligt. Relieving as hell!

Ska iaf hämta kläder på macken snart :) Något kul får man väl ha!

Yeaah

Kollade på Greys anatomy innan äntligen fick Meredith o Derek till de :P
Löööve is all you need! trallala <3

Jag har tränierat idag hah danspass på friskis. sjukt fult va de o tråkigt, segt o ej jobbigt alls. Nej de får nog bli spinning för mej hädanefter har väl växt ur friskis gympan ^^

Nu ska de läsas lite sen sova GONATT! :)

Långtråkigt

Helmåne och jag önskar mej.... Japp precis! ;)

Collaboration to improve local business services. De är vad min vetenskapliga artikel handlar om. Och ja de används många knepiga ord o meningsbyggnader. Jag blir stressad, analysen ska va klar till på fredag två dagar kvar.! Dessutom ska jag hitta en liknande artikel som jag ska gämföra denna med. Usch usch usch!

Jag vill ha ett liv, ett normalt liv. Me jobb och barn o man xD En vardag.

Lalalala..

The Game ft. Lil Wayne - My Life

Bra låt. Säregen röst Lil Wayne har, Gutes!

Å jag har inte börjat plugga än, det är nått fel på mej. Börjar aldrig förän det är kris.-

Livet är bra jobbigt ibland

Jag vill bara döö! Idag fick vi värsta uppgiften att analysera vetenskapliga artiklar som ska va klart och presenteras på fredag :O  allt ska dessutom vara på engelska!!!! Först och främst fattar jag inte hur vi ska göra o på så liten tid?
Plus är läraren från litauen och läspar så han säger somesing-something, shat-that o shing-thing o massa andra konstiga uttal av ord. xD Behöver seriös hjälp! Man känner verkligen skillnaden nu på gymnasiet och högskola.
JAG VILL HOPPA AV!

Förresten önskar jag mej ett körkort. :) kan inte någon bara ge mej ett? 
Varför tog man inte det när man hade tid över under gymnasiet. Det hade suttit riktigt fint nu!
Bussen suger att ta. Busskorten fungerar aldrig längre som de ska och alla gymnasieelever vad har hänt me de? Jobbiga är va de är hahah. Sånna va väl inte vi för två år sen?

Sätter mej me en kopp te och försöker börja läsa..

Första Inlägget.

Jahaupp då har man fallit för bloggandet själv oxå. De senaste veckorna har man läst så många bloggar att man själv blev sugen på o börja skriva.
Få väl se om man kan ha något o skriva om sitt liv :) Time will tell!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Test